Dursun Özbek aday olmayacak! İşte sebebi...

12.11.2019 - 14:00 | Son Güncellenme: 12.11.2019 - 11:04

Dursun Özbek aday olmayacak! İşte sebebi...

Galatasaray’da Eski Başkan Dursun Özbek’in seçim olması halinde başkanlığa yeniden aday olacağı gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların eski başkanıyla ilgili dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmıyor. Dursun Özbek, seçime girecek mi? Bu sorunun yanıtı ve ayrıntılar haberimizde…

Mustafa Cengiz: Seçim yok

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimine seçime gitmesi konusunda baskı olduğu dillendiriliyor. Ancak; Cengiz gündemlerinde herhangi bir seçim olmadığını duyurdu.

Dursun Özbek’in adı gündeme geldi

Sarı-kırmızılıların eski başkanlarından biri olan Dursun Özbek’in seçim olması halinde kolları sıvayacağı iddia edildi.

Ahmet Özdoğan, Özbek ile ilgili detayı açıkladı

Konuyla ilgili dikkat çeken bir ayrıntıyı Galatasaray camiasının etkin isimlerinden biri olan Ahmet Özdoğan, Radyospor’da Spor Kazanı programında açıkladı.

Özbek’in bir daha görev almak istemediği tutanaklarda mevcut

Özdoğan, “Dursun Özbek, ‘Bundan sonra hiçbir görev almam söz konusu değil’ dedi. Divan Kurulu’ndaki söylemi böyleydi. Herkesin önünde konuştu ve tutanaklarda da sözleri mevcuttur. Ona rağmen başka şeyler olur mu bilmiyorum. Ama Dursun Özbek’in aday olacağını düşünmüyorum” dedi

Özbek ile Cengiz arasındaki soğukluk sürüyor

Bu arada Dursun Özbek ile Mustafa Cengiz arasındaki soğuk rüzgarların devam ettiği de gelen bilgiler arasında. Özbek’in tek düşüncesinin Galatasaray’a kulübe verdiği parayı kurtarabilmek olduğu konuşuluyor. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler