Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

Orhan Gülek
13.06.2022 - 17:56 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 19:05

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede başkanlığa seçilen Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da ikinci kez başkan seçilen Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısına katıldı. Özbek, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Düzeltmek için çalışacağız"

Özbek, "Problemlerin büyük bir kısmı devam ediyor" derken, Sayın Büyükekşi ile birlikte Vakfı ziyaret ettim. Konuları tartıştık. Kendisi zaten bir açıklama yapacak dolayısıyla benim açıklama yapmama gerek yok. Büyükekşi için imza verdik. Ben cumartesi seçim oldu yarın mazbata törenimiz var. Bugün toplantıya katıldık. Koç'un niye imza verip vermediği ile ilgili yorum yapmak istemiyorum.Problemlerin büyük bir kısmı devam ediyor. En önemli konulardan bir tanesi pastanın küçülmüş olması. Pandemi futbol ekonomisini etkiledi. Düzeltmek için çalışacağız" dedi.

Dursun Özbek, Ali Koç'a tepki göstermişti

Galatasaray'da başkan adayı iken Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi hakkındaki sözlerine tepki göstermişti. Ali Koç'a gönderme yapan Özbek: "Meydanı boş bırakmam. Ismarlama aday bekleyenlere de, tek başlarına TFF'yi kendi beklentilerine göre dizayn etmek isteyenlere de pabuç bırakmam" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler