Ajansspor

Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisinin primini soyunma odasında açıkladı!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi sahasında yenen Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, derbinin primini soyunma odasında açıkladı.

Haberin Kaynağı:
Milliyet
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 44 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta karşılaştığı Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı.

Üst üste dördüncü şampiyonluğa hazırlanan Galatasaray’da Fenerbahçe galibiyeti, sarı-kırmızılı yönetimi çok mutlu etti.

Galatasaray
Galatasaray

Dursun Özbek primi 5 milyon Euro olarak belirledi

Bu zaferle birlikte şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi galibiyeti sonrasında soyunma odasına indi, futbolculara teşekkür etti. Özbek ayrıca, bu galibiyetin priminin 5 milyon Euro olduğunu duyurdu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray
Galatasaray

"Hakeme hakeme rağmen aldık"

Galibiyetle ilgili Dursun Özbek, "Son derece mutlu oldum! Fenerbahçe'ye karşı hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, hakeme rağmen aldık! Verilmeyen penaltılar…" sözlerini dile getirdi.

"Allah yolumuzu açık etsin"

Dursun Özbek son olarak, "Allah yolumuzu açık etsin! Bizi istedikleri gibi aşağıya çekmeye çalışsınlar, başaramazlar! Galatasaray çok büyük bir camia" ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...