Galatasaray'da Dursun Özbek'in Hoca Adayı ve 6 Kişilik Transfer Listesi

Akın Ungan
09.06.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 14:14

Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek'in teknik direktör adayı ve 6 kişilik yıldız transfer listesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Dursun Özbek'in Hoca Adayı ve 6 Kişilik Transfer Listesi

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi ile seçime gidildi. İlk etapta Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk'ün aday olduğu başkanlık seçiminde Dursun Özbek'in yarışa dahil olması ile Metin Öztürk, Özbek yönetimine katıldı.

Başkanlık için hazırlıklarına devam eden ve geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada projelerini sunan Dursun Özbek'in teknik direktör adayı ile 6 kişilik dev transfer listesi ortaya çıktı.

Özbek'in aklındaki hoca Okan Buruk

Gazete Vatan'ın haberine göre Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ile devam etmeyecek olan Dursun Özbek'in, takımın başına Okan Buruk'u getireceği ifade edildi.

Okan Buruk Galatasaray hayalini açıkladı

Akhisarspor'u yönetiiği dönemde Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan, Medipol Başakşehir'le Spor Toto Süper Lig şampiyonu olmayı başaran Okan Buruk, daha önceki açıklamalarında Galatasaray'da teknik direktör olmak istediğini açıkça dile getirmiş, bunu hayal ettiğini belirtmişti.

İşte Özbek'in transfer listesi

Öte yandan haberde, Dursun Özbek'in, baikan olması durumunda takıma yıldız oyuncuları transfer edeceği kaydedildi. Özbek'in 6 kişilik dev transfer listesi ise şu şekilde sıralandı:

Isco

Dursun Özbek ve yönetimi başa gelirse, Real Madrid ile yollarını ayıran Isco ile temasa geçecek.

Axel Witsel

Dursun Özbek, Borussia Dortmund'tan ayrılan Axel Witsel için Marsilya ve Juventus gibi takımlarla yarışa girecek.

Henry Onyekuru

Babel'in takımdan ayrılması ile kanat bölgesine bir takviyede bulunmak isteyen Dursun Özbek, eski yıldızı henry Onyekuru'yu listesine aldı.

Javi Martinez

33 yaşındaki tecrübeli orta saha Javi Martinez'in, Katar ekibi Qatar SC ile olan sözleşmesi sona erdi. Dursun Özbek'in Martinez ile görüşme yapabileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Okan Kocuk şoku! Dört gözle bekleniyordu
Habere Git

Kazımcan Karataş

Dursun Özbek yönetimi, sol bek transferi için gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Altay'ın 19 yaşındaki genç oyuncusu Kazımcan Karataş'ı düşünüyor.

İlgini Çekebilir
Badou Ndiaye Süper Lig'e geri döndü! Anlaşma sağlandı
Habere Git

Oğuzhan Özyakup

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile yollarını ayıran Oğuzhan Özyakup, Dursun Özbek'in transfer listesinde yer alıyor. Tecrübeli orta sahanın paylaştığı fotoğrafa Ömer Bayram'ın yaptığı yorum, trasnfer olasılığını güçlendirdi.

Senin için hazırladığımız haberler