Dursun Özbek Galatasaray'ın transfer hedefini açıkladı!

Akın Ungan
11.06.2024 - 20:14 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 20:23

Son dakika spor haberleri | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oluşturulan transfer hedeflerini açıkladı. Detaylar.

Dursun Özbek Galatasaray'ın transfer hedefini açıkladı!

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'un canlı yayın konuğu olurken, transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

"Hoca ile de konuştum! Şu anki hedefimiz..."

Dursun Özbek, "Transferi son dakikaya bırakma gibi bir lüksümüz yok. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu sezon maalesef EURO 2024 var. Orada oynayan oyuncuların finansal yapısı değişiyor. Bizim hedefimiz ihtiyacımız olan oyuncuları kampa yetiştirmek. Hoca ile de konuştum! Şu anki hedefimiz bu yönde. Ama Avrupa Şampiyonası'nı beklemek zorunda olduğumuz oyuncular da var" ifadelerini kullandı.

"Şampiyon kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz"

Özbek, "Şu anda sabit bir bütçe ortaya koymak çok kolay değil. Bizim en büyük şansımız Florya projesiyle beraber Bankalar Birliği'nden çıkacak olmamız. Galatasaray tesisleşme konusunda geride kalmıştır. Altyapıdan oyuncu çıkmamasını buna bağlamıyorum ama bunun da etkisi çok fazla. Bir organizasyon eksikliği var. Kemerburgaz'daki imkanlar Florya'ya göre çok daha fazla. Şampiyon kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten Erden Timur'a: "Eleştirilerden etkilenip küsmek son derece yanlış"
Habere Git

"Yabancı sayısı sebebiyle kadrodan bazı oyuncuları elden çıkarmamız gerekiyor"

Özbek, "Takımın çok güzel bir omurgası var. 3-4 tane takviye edilmesi gereken yer var. Bu takım her zaman şampiyonluğa oynar ama bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. Bütün transferler kampa yetişmeyebilir. Adam Avrupa Şampiyonası'nda oynuyor...Yabancı sayısı sebebiyle bu kadrodan bazı oyuncuları da elden çıkarmamız veya kiralık olarak ayrılmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler