Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Kez TFF'yi Ziyaret Etti

03.05.2023 - 17:11 | Son Güncellenme: 03.05.2023 - 17:17

Son dakika | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ardından gittiği TFF'ye bir ziyaret daha gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Kez TFF'yi Ziyaret Etti

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçen hafta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi gizli ziyaret ettiği iddialarından sonra Riva'ya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün bir kez daha gitti.

Gazeteci Kum: Özbek Riva'da

Gazeteci Tahir Kum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Dursun Özbek'in TFF Başkanı Büyükekşi'yi ziyaret ettiğini yazdı. Kum, "Ve Özbek Riva'da TFF Başkanı Büyükekşi makamında şu sıralar Dursun Özbek'i ağırlıyor(muş). Hayırlı işler (2)" diye yazdı.

Koç: Gizli değil randevulu gittim

Fenerbahçe Başkanı Koç, geçen hafta sonundaki yüksek divan kurulunda yaptığı konuşmada TFF'ye gizli gitmediğini, randevu alarak gittiğini açıkladı. Koç, söz konusu randevunun çok daha önce alındığını ama birkaç kez ertelendiğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Terim, bu diziyi izlese dolandırılmazdı
Habere Git

Özbek de duyurmadan gitti

Ali Koç'un bu ziyareti bazı medya mensupları tarafından "Gizli görüşme" olarak duyuruldu. Bu haberlerin hemen akabinde Dursun Özbek de medyaya herhangi bir duyuru yapmadan TFF'ye gidip görüştü.

Koç'un ziyaretlerinden rahatsız

Medyaya yansıyan bilgilerde Özbek'in Büyükekşi ile yaptığı görüşmede Koç ile ne konuştuğunu sorduğu öne sürüldü. Haberlerde Özbek'in Koç'un sürekli TFF'ye ziyaretler gerçekleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği de vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler