Dursun Özbek ile Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması

Orhan Gülek
12.01.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 16:29

Son dakika spor haberleri... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Başkan Vekili Erden Timur, Mauro Icardi için açıklama yaptı.

Dursun Özbek ile Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ile başkan vekili Erden Timur, Mauro Icardi için açıklamada bulundu.

"Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor"

Erden Timur, konuyla ilgili, "Mauro Icardi, Süper Kupa maçında maskeyle oynayacaktı. Sonra dinlendirilecekti. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Dinlendirmede ağrılarının bir kısmı devam edecekti. Gitmeden bize yazdı. 'Eşimin kontrolleri için yanında olabilir miyim?' dedi. Antrenman yapamayacak, iğneden sonra dinlenmesi gerek. Çocukları burada. Özverili oyuncularda, bir de hassas durumu olan oyunculara hocaların yanında olması yanlış değil. Icardi, Süper Kupa'da ekstra oynama isteğiyle maskeyle çıkacaktı." ifadelerini kullandı.

"Adamın ensesine tokat atıldı"

Dursun Özbek ise, "Şeyi söylesene, Beşiktaş maçında adamın ayağını kırdılar. Hakem görmedi. Fenerbahçe maçında gözünü kör etmeye çalıştılar, onu da hakem göremedi. Sağ kroşe dedim ama uymadı, elense çektiler. Güreşçi gibi... Adamın ensesine tokat atıldı. VAR da görmedi! Kusura bakma Erden, adamın ayağını kırmaya çalıştıkları için araya girdim." şeklinde konuştu.

Dursun Özbek, derbi sonrası sert konuşmuştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanan maçta Djiku’nun Mauro Icardi’ye yaptığı harekete sert tepki vermişti.

Yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeli futbolcu Djiku’ya sert tepki gösteren Dursun Özbek, ‘’Djiku sağ kroşe vurdu’’ ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler