Galatasaray, Marcao'nun transferi için Sevilla ile masaya oturacak

14.06.2022 - 10:23 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 10:31

Galatasaray'da ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek'in birçok Avrupa kulübünden transfer teklifi alan yıldız futbolcuyla ilgili kararını verdiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray, Marcao'nun transferi için Sevilla ile masaya oturacak

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinden sonra son dakika transfer haberleri de gelmeye devam ediyor. Yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilirken gözler yapılacak transferlere ve takımdan ayrılacak isimlere çevrildi.

Dursun Özbek Marcao için kararını verdi

Başkanlığa geri dönen Dursun Özbek, mevcut kadroyu koruyup en az 4 nokta takviye yapmayı planlıyor. Yıldızlarını satmayı düşünmeyen başkan Özbek'i bu transfer döneminde en çok Marcao zorlayacak. 

Marcao'nun menajeri, Monchi ile görüşmelere başladı

Sabah'ta yer alan habere göre; Avrupa Ligi'nde sezonun 11'ine seçilen Marcao, kariyeri adına bu yazı en doğru transfer dönemi olarak görüyor. Takım arkadaşlarına da daha iyi bir lige gitmek istediğini söyleyen Brezilyalı stoper, menajerine yetkiyi verdi. Sambacı'nın temsilcisi Sevilla Sportif Direktörü Monchi ile görüşmelere başladı.

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da flaş Mostafa Mohamed gelişmesi
Habere Git

Gönülsüz Aslan kapıyı 20 milyon Euro'dan açacak

Sevilla'nın futbol aklı Monchi, Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısının transferi için bonuslarla birlikte 15 milyon Euro bütçe ayırdı. Özbek başkanlığındaki yeni yönetimin Marcao için kapıyı 20 milyon Euro'dan (361 milyon TL) açacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp oyuncu satışına soğuk baksa da 26 yaşındaki Brezilyalı stoper ayrılmak istediği için Sevilla ile sıkı bir pazarlığa oturacak.

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan 26 yaşındaki Marcao, geride kalan sezonda Galatasaray ile 38 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler