Dursun Özbek: "Olimpiyatlara kota alan sporcularımı tebrik ediyorum"

İsa Kethüda
23.07.2024 - 12:27 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 12:29

Süper Lig takımlarından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Olimpiyatlara kota alan sporcuları Fransa'ya uğurladı. Özbek, "Olimpiyatlara kota alan sporcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Dursun Özbek: "Olimpiyatlara kota alan sporcularımı tebrik ediyorum"

AJANSSPOR-HABER

Olimpiyatlara 6 sporcuyla katılan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Uğurlamaya geldim"

Özbek, "Onlar bizim gururumuz. Olimpiyat kotasını aldılar. Türkiye'yi temsil etmek için Paris'e gidiyorlar. Bizim için orada başarılı olmak çok önemli. Özellikle bütün kulüpler için çok önemli. Ben de bugün onları uğurlamaya geldim. Onlardan başarı bekliyorum.

"Madalyalarla inşallah karşılayacağız"

Galatasaray'ı ve Türkiye'yi gururlandırmak için ellerinden geleni yapacaklar eminim. Onları uğurladığımız gibi aynı şekilde karşılayacağız. Madalyalarla inşallah karşılayacağız. Onları desteklemek benim için çok önemliydi. Uğurlamak için buraya geldim" dedi.

"Bu dönemde tesisleşmeye de çok önem veriyoruz"

Açıklamalarına devam eden Özbek, "Amatör spor diye bahsettiğimiz bir grup var. Onlar için çalışmalarımız en üst seviyede yürüyor. Özellikle tesisleşme burada çok önemli. Bu dönemde tesisleşmeye de çok önem veriyoruz. Hem yüzmede, basketbolda, voleybolda... Galatasaray'a ait salonların inşaatına başlayacağız. Altyapıyı kuvvetlendirmek için yeni tesisler yapmak için harekete geçtik zaten.

"Olimpiyatlara kota alan sporcularımı tebrik ediyorum"

Ne kadar kuvvetli olursak altyapı ve tesisleşmede yetişen oyuncu sayımız, olimpiyatlara katılacak oyuncu sayımız da o kadar artar. Olimpiyatlara kota alan sporcularımı tebrik ediyorum. Onlara başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye'nin göğsünü kabartacaklar ve madalya ile dönecekler" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler