Dursun Özbek: "Şampiyonluk yolunda bizde katkı sağlayacak..."

13.09.2017 - 11:22 | Son Güncellenme: 13.09.2017 - 11:22

AJANSSPOR - Galatasaray Kulübü, Fluo ile sponsorluk anlaşması yaptı. Anlaşma için düzenlenen imza töreninde Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamalar yaptı.

Özbek’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

“Galatasaray, Türkiye'nin en çok bilinen ve tanınan takımı. Bu sebeple başarıya odaklanmış firmalardan talep gören takım.”

“Fluo, şampiyonluk yolunda bize katkı sağlayacak ve uğurlu olacaktır. Kendi markalarının başarısına da destek verecektir.”

“Her sene üzerine koyarak gidiyoruz. Tabi ki sponsorluklar 1 senelik, bazen 1+1 ya da daha uzun olabiliyor. Galatasaray’ın basketbol, voleybol, futbolda bizi destekleyen sponsorları var. Çalışmalarımız sürüyor. Çok kısa sürede de boş kalan yerleri de doldurmanın gayreti içindeyiz.”

“Biz rakamsal boyutuyla ilgili sponsorluk anlaşmaları bittiği zaman daha doğru olur. Daha sonra yapacağımız bir basın toplantısıyla rakamları önünüze getiririz.”

Öte yandan Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasının ardından GS TV’ye şu açıklamaları yaptı :

“Fluo, Türkiye pazarında var. Burada faaliyet gösterirken, Galatasaray’ın taraftar kitlesiyle, başarısıyla çok önemli bir spor kulübü olduğunu gördüler. Yapılacak anlaşmanın kendilerine katkı sağlayacaklarını gördüler ki sponsorluk anlaşması yaptık. İki tarafa da başarı diliyorum. Galatasaray Spor Kulübü olarak markanın tanıtımı ve bilinirliği açısından bütün mecralarımızda kullanacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Galatasaray’a sponsor oldular. Her iki tarafa da uğur getirmesini diliyorum”

Senin için hazırladığımız haberler