Dursun Özbek ve Erden Timur arasında flaş görüşme!

02.09.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:37

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, geçtiğimiz sezonun sonunda Sarı-Kırmızılı kulüpteki görevinden ayrılan Erden Timur ile flaş bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Detaylar...

Dursun Özbek ve Erden Timur arasında flaş görüşme!

AJANSSPOR - HABER

Gazeteci ve Galatasaray kongre üyesi Fatih Altaylı, kendi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti.

"Karaborsa bilet" iddiaları

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde, bazı kulüp yöneticilerinin maç ve kombine biletlerini karaborsa yoluyla fahiş fiyatlara sattığı ve haksız kazanç elde ettiği iddia edildi. Karaborsada satılan biletlerden elde edilen kazancın ise 50-60 milyon Euro seviyelerinde olduğu kaydedildi.

"Birbirleriyle ibralaşmışlar"

Tüm bu olaylar ışığında Fatih Altaylı, Galatasaray başkanı Dursun Özbek ve Sarı-Kırmızılı kulübün eski Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un bir araya geldiğini iddia etti.

Altaylı açıklamasında şunları söyledi: "Dursun Özbek, bilet skandalının yarattığı tahribattan kurtulmak ve bu tahribatın arkasında Erden Timur olduğu hissiyatından dolayı geçen hafta Erden Timur ile oturup, aylardır yıllardır bu adam şöyle bu adam böyle dediği Erden Timur ile galiba anlaşmış ve birbirleriyle ibralaşmışlar. Böyle konuşuluyor Galatasaray camiasında."

Dursun Özbek'ten iddialara yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Karaborsa bilet" iddialarının ardından geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı: "Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmek isteniyor. Birisi gelsin desin ki 'Şu maçın biletini, şu kişiden, şu paraya aldım.' Elektronik ortamda kimin ne bileti aldığı belli. Elinizde bir belge ve bilgi varsa gelin bize söyleyin. Bu işin ilk üzerine gidecek ve insanların gerekli cezayı alması konusunda ilk harekete geçecek kişi ben ve yönetim kurulu."

Suç duyurusunda bulunuldu

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na konu hakkında suç duyurusunda bulundu. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Başkanımız Dursun Aydın Özbek bugün saat 14.30’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaat ederek, Galatasaray Spor Kulübü futbol karşılaşmalarının biletlerinin karaborsa aracılığıyla yüksek meblağlarla satıldığına ve bu suretle gerek 
Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin ve çalışanlarının gerekse de üçüncü kişilerin menfaat elde etmelerine dair iddiaların araştırılması için suç duyurusunda bulunmuştur."

Senin için hazırladığımız haberler