Galatasaray'da Dursun Özbek ve Metin Öztürk Başkanlık Seçiminde Birleşiyor

Akın Ungan
17.05.2022 - 23:19 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 11:14

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri öcnesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı.

Galatasaray'da Dursun Özbek ve Metin Öztürk Başkanlık Seçiminde Birleşiyor

AJANSSPOR HABER

Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından seçim sürecine giren Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor.

Metin Öztürk ile Dursun Özbek birleşme kararı aldı

Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, başkanlığa aday olmuştu. Dursun Özbek'in aday olma kararı almasının ardından Metin Öztürk ile görüşmelere başlamıştı. Metin Öztürk ile Dursun Özbek, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı.

Açıklama yarın

Yarın yapılacak adaylık açıklamasının ardından, Cuma günü Divan Kurulu Başkanlığı'na yönetim kurulu listesi verilecek.

Basket maçından sonra aday olmaya karar verdi

Uzun süredir camiadan "Aday ol" çağrısı yapılan Dursun Özbek, kendi kararıyĺa aday olmak istedi. 30 Nisan öncesi camiadaki birçok isim aday olması için talepte bulundu ama Dursun Özbek, o dönem aday olmayı doğru bulmadı. Galatasaray'ın basketbol maçına giden ve taraftardan büyük bir sevgi gören Özbek, aday olmaya karar verdi.

Dursun Özbek, diğer iki başkan adayı Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu'nun kendisini desteklerse aday olacağını söyledi. Eşref Hamamcıoğlu ise farklı bir başkan adayı ile birleşmeyeceğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'in teklifi ne oldu?
Habere Git

Hamamcıoğlu "Çekilmemiz kesinlikle söz konusu değil"

Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son gün hukukun labirentlerinden faydalanıp iptal ettirilen 30 Nisan seçimlerinde olduğu gibi, 11 Haziran seçimlerine de ekip olarak var gücümüzle hazırlanıyoruz. Ne mevcut ne de sonradan çıkabilecek adaylarla birleşmemiz veya yarıştan çekilmemiz kesinlikle söz konusu değildir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler