Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden karar! İşte Boey'in bonservis bedeli

Akın Ungan
14.01.2024 - 12:12 | Son Güncellenme: 14.01.2024 - 12:18

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey Avrupa'nın radarına girdi. Dursun Özbek yönetimi, Boey'in bonservis bedelini belirledi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden karar! İşte Boey'in bonservis bedeli

Trendyol Süper Lig'de liderlik mücadelesi veren Galatasaray ara transfer dönemi çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, kadrosunda yer alan futbolculara gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Boey Avrupa'nın radarında

Galatasaray'da çizdiği grafikle beğeni toplayan Sacha Boey, performansıyla Avrupa'nın dikkatini çekti. Birçok kulüp Fransız sağ bek ile ilgileniyor.

Yönetim Boey'in bonservisini belirledi

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, Sacha Boey'in bonservis bedelini belirledi. Milliyet'in haberine göre Sarı-Kırmızılı kulüp, Boey için kapısını çalacak takımlardan en az 25 milyon Euro talep edecek.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu'nun hakem Zorbay Küçük'e ne söylediği ortaya çıktı
Habere Git

Bayern Münih'in teklifi reddedildi

Haberde, sağ bek arayışında olan ve transfer hedefi olan Nordi Mukiele'nin alternatifi olarak Sacha Boey'i belirleyen Bundesliga devi Bayern Münih'in Galatasaray'ın kapısından döndüğü belirtildi. Bayern'in satın alma opsiyonlu kiralama teklifi reddedildi.

Sacha Boey'in bu sezonki performansı

Temmuz 2021'de 1.15 milyon Euro karşılığında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 29 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandıran 23 yaşındaki sağ bek 7 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler