Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'ten 8 numara müjdesi

29.07.2024 - 15:17 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 15:40

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'ten 8 numara müjdesi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in 73. ölüm yıl dönümü için anma törenine katıldı.

Feriköy Mezarlığı'ndaki törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özbek, transferle ilgili sorulara yanıt verdi ve şunları söyledi:

"Açıklarımızın bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz"

"Cumartesi günü Süper Kupa'yı oynayacağız. Transfer sezonu devam ediyor. Hocamızla beraber tespit ettiğimiz açıklarımız var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz."

"İhtiyaç duyulan yerlere transferlerimiz devam edecek"

"Elimizde şampiyon olmuş bir kadro var. İki sene üst üste şampiyon olduk. İki sene üst üste şampiyon olan çok kıymetli bir hocamız var. Dolayısıyla bunlar zaten Galatasaray'ın en büyük gücü. Elbetteki çalışmalarımızın sonunda da eksik, ihtiyaç duyulan yerlere transferlerimiz devam edecek."

"8 numara transferini kısa sürede haber vereceğiz"

"8 numara eksik değil de kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz. Son derece sıkı çalışıyoruz. Kısa sürede inşallah taraftarlarımıza haberini vereceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler