Dursun Özbek'ten açıklama: ''Galatasaraylılar'ı sevince boğmak istiyoruz''

Ali Bozkurt
21.05.2024 - 13:41 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 13:48

Süper Lig devi Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Topkapı Üniversitesi tarafından Yılın Spor Yöneticisi seçildi. Özbek, ödül gününde konuştu. Detaylar...

Dursun Özbek'ten açıklama: ''Galatasaraylılar'ı sevince boğmak istiyoruz''

AJANSSPOR HABER

Dursun Özbek, Topkapı Üniversitesi öğrencileri tarafından 'Yılın Spor Yöneticisi' seçildi. Özbek, ödül töreninde açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Galatasaray Spor Kulübü sadece bir spor kulübü değildir''

Ödül konuşması için açıklama yapan Özbek, "Galatasaray Spor Kulübü sadece bir spor kulübü değildir, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. En büyük özelliği, 550 yılı aşkın bir ananeden, gelenekten, kültürden, eğitim kültüründen kulüptür. Belki de herkesi kıskandıran yönlerimizden bir tanesi de bu. Kimsenin böyle bir tarihi yok.'' dedi.

''Galatasaray'ı sevmeye ve desteklemeye devam edin''

Öğrencilere öğütler veren Özbek, "Sevgili öğrenciler, ben de sizin gibi bu sıralardan geçtim. Galatasaray'a başkan olma ve hizmet etme hayali kurun ve hayallerinizin peşinden koşun. İyi insan olun. Galatasaray'ı sevmeye ve desteklemeye devam edin." dedi.

''Galatasaray bu hedefe ulaşacaktır''

Konyaspor maçına da değinen Özbek, "İnşallah bu hafta sonu son maçımızı oynayacağız, şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor, tüm Galatasaraylılar'ı sevince boğmak için elimizden gelen her şeyi yaptığımızı bilin. İyilerin kazandığı bir toplumda yaşıyoruz. Galatasaray bu hedefe ulaşacaktır. Sizleri de mutluluğa boğacağız bu hafta sonu inşallah." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler