Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a yanıt: "Onlara tavsiyem..."

Özgür Koç
09.06.2024 - 14:27 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 14:35

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın canlı yayında kendisi ve sarı - kırmızılı camiaya yönelik sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a yanıt: "Onlara tavsiyem..."

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen pilav gününde açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın katıldığı programda kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

"Nasıl bir kongre olduğunu gördük"

"Kongrelerini izledik! Küfür, kafir, saldırma... Nasıl bir kongre olduğunu gördük! İki başkan adayı var, biri terk ediyor, öteki tek başına konuşuyor. Bunu Türk kamuoyu yorumlamalı..." dedi.

"Onlara tavsiyem Türk spor tarihini öğrensinler"

"Akşam iki başkan televizyon kanalında buluştular. İki spor adamı buluşuyor diye insanlar izledi. Tamamen kayıkçı kavgası! Futbolla, sporla ilgili olmayan tartışmalar! Türk sporuna hiçbir faydası olmayan yayın oldu. Yayın zaten zamanında bitmedi, kesildi diye düşünüyorum. Onlara tavsiyem Türk spor tarihini öğrensinler, gelip açtığımız sergiyi gezsinler. Türkiye'nin en büyük spor kulübü kimmiş, öğrenmiş olurlar..." diye konuştu.

"Ali Bey haddini bilsin"

"Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Galatasaray başkanının adını ağzına alırken iki sefer düşünsün! Bu öyle 30 bin kişiyi tribüne toplayıp, ligden çekilme gibi konuyu gündeme getirip, geri vites yapılacak bir konu değil. Ali Bey haddini bilsin! Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez. Galatasaray Başkanı hakkında konuşurken, iki kez düşünsün! Sağda, solda sallamaya benzemez. Dikkat etsin. Çok enteresan, Ali Koç yayında Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a, 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor. Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için."

"Transferleri kamp dönemine yetiştirmek istiyoruz"

Benim beşinci ya da altıncı transfer dönemim. Bazı şeyleri önceden söylemenin kulüp menfaatine olduğunu düşünmüyorum. Transfer çalışmaları sürüyor. Bizdeki transferin yapılış tarzı bellidir. En kısa sürede bitirmeyi düşünüyoruz. Kamp dönemine yetiştirmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler