Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi Formülünü Açıkladı

Akın Ungan
08.06.2023 - 00:17 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 00:30

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Paris Saint Germain'den bonservisi alınması beklenen Mauro Icardi için kullanılacak formülü açıkladı. İşte detaylar.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi Formülünü Açıkladı

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmayı başaran Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, gelecek sezon planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Özbek, kiralık olarak takımda yer alan Mauro Icardi ve Milot Rashica gibi isimlerin bonservislerin alınması konusunda bilgi verdi. Özbek'in Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını cevapsız bırakması ise dikkat çekti.

Icardi transferinde kullanılan formül

Bonservisi Paris Saint Germain'in elinde olan Mauro Icardi'nin transferi hakkında konuşan Dursun Özbek, "Bütçemizin dışında bir gelişme olursa diye de sponsor görüşmelerimiz oluyor. Icardi, Galatasaray'ı seviyor ancak yapı da maddi durumlar da önemli. Öncelikle bonservisini almak istiyoruz ya da aynı şartlarla kiralayabilir miyiz diye bakıyoruz" dedi.

Mauro Icardi'ye 750 bin Euro maaş ödediklerini hatırlatan başkan, "Transferin başarı seviyesini ölçebilmek için performansına bakarsınız, bir yandan da fiyat-fayda dengesine" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Icardi, Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor
Habere Git

"Büyük ihtimalle Rashica'nın transferini yapacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Milot Rashica transferini büyük olasılıkla bitireceklerini bildirdi. Özbek, "Rashica'nın kulübüyle temas halindeyiz. Büyük bir ihtimalle transferini yapacağız" açıklamasını yaptı.

"5 futbolcumuz için resmi teklif aldık"

Dursun Özbek, oyuncularıyla birçok kulübün ilgilendiğini açıkladı. Galatasaray Başkanı, kadrodaki 5 futbolcuları için resmi teklif aldıklarını belirtti.

Uğurcan'ı cevapsız bıraktı, iki transferin biteceğini açıkladı

Dursun Özbek, Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarının kendisine sorulması üzerine bu soruyu cevapsız bıraktı. Öte yandan başkan, iki transferin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

İlgini Çekebilir
İşte Cimbom'un gizli hedefi! Yönetim, Atletico ile masada...
Habere Git

"Erden Timur eve gitmek yerine tesiste kalıyordu"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'dan övgüyle bahseden Özbek, "Erden kardeşime 'Futboldan sen sorumlusun' dedim ama bunu söyleyip geri çekilmedim. Erden de son derece başarılı bir yönetim gösterdi. 7/24 takımla birlikte oldu. Dubai'den bile kulübe geliyor ve sporcularla oturuyor. Bazen eve gitmek yerine tesiste kalıyordu" dedi.

"Fenerbahçe sezon boyunca 45 tane açıklama yapmış"

Sezon boyunca kulüplerin yaptığı açıklamalara değinen Özbek, "Fenerbahçe sezon boyunca 45 tane açıklama yapmış. Beşiktaş 27, Galatasaray ise 13 açıklama yapmış" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler