Dursun Özbek'ten şampiyonluk talimatı | Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
11.08.2022 - 13:38 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 16:56

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kadın futbolunda da şampiyonluğu kafaya koymuş durumda. Şubenin sorumlusu Emir Aral şampiyonluğa pençe atacak bir takım kuruyor.

Dursun Özbek'ten şampiyonluk talimatı | Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi 

Hayır hayır Mertens'li, Seferovic'li, Torreira'lı takımdan bahsetmiyorum... Orada zaten şampiyonluk hedefi bir haber değeri taşımıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kadın futbolunda da şampiyonluğu kafaya koymuş durumda... 

Geçen sene Burak Elmas yönetiminde basketbol şubesindeki sinerjiden bahsediyordum. Şube kendi içinde organik bir yapı kurmuştu ve başarı gelmişti. Dursun Özbek, bu sene bu durumu her şubede uygulamak istiyor. Kadın Futbol Takımı da bu şubelerin başında geliyor. 

Dursun Özbek'ten Emir Aral'a talimat

Şubenin sorumlusu Emir Aral. Özbek'in verdiği talimat doğrultusunda Emir Aral gerçekten şampiyonluğa pençe atacak bir takım kuruyor.  Berna Yeniçeri, Ebru Topçu, Emine Ecem Esen gibi önemli isimlerle yola çıkıyor. Takımın başına da Florya'nın dokusunu çok iyi bilen Metin Ülgen getirildi. Ben bu takım en az final oynar diyorum. Nurcan Çelik hocayı da unutmayalım Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nda büyük emeği var. 

Tebrikler Aysu, tebrikler Morova

Manş denizini geçen en genç Türk sporcusu olan Aysu Türkoğlu'nun başarısını tekrar ayakta alkışlıyoruz. 21 yaşındaki Aysu, 16 saat, 28 dakikada bu başarıyı elde etti. 

Aysu'nun çabasının ilgi görmesi de ayrıca mutlu etti. Bodrum'da büyük bir coşkuyla karşılanan Aysu'ya bir büyük sevinci de sevdalısı olduğu Galatasaray yaşattı. Galatasaray yöneticisi Rıza Morova, Bodrum'da genç yüzücüyle buluşurak, genç yüzücüyü sarı-kırmızılı camiaya kazandırdı. Aysu ile Galatasaray artık beraber yol kat edecek...

Senin için hazırladığımız haberler