Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten teknik direktör açıklaması

22.05.2022 - 16:33 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 17:11

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylarından Dursun Özbek'ten teknik direktör açıklaması geldi. İşte detaylar...

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten teknik direktör açıklaması

Galatasaray'ın yeni başkanını seçeceği 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda seçimde avantajlı olduğu konuşulan eski başkan Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde çalışacağı teknik direktörün kim olacağı merak konusu...

Okan Buruk ve Fatih Terim'in ismi geçiyor

Dursun Özbek'in yeni sezonda teknik direktör Domenec Torrent'in yerine takımı emanet edeceği hoca adayları arasında Okan Buruk ve Fatih Terim'in ismi geçerken, Özbek'ten flaş bir açıklama geldi. 

"Hiçbir teknik direktör ile anlaşmadık"

Galatasaray Başkan adayı Dursun Özbek, Sabah'a yaptığı açıklamada, "Henüz hiçbir teknik direktör ile anlaşmadık. Seçimden önce böyle bir şey söz konusu değil. Seçimden sonra teknik direktör konusuna bakacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Galatasaray'ı istiyorum"
Habere Git

Okan Buruk: "Galatasaray'ın teknik direktörü olmayı istiyorum"

İsmi Galatasaray için teknik direktör adayları arasında geçen Okan Buruk yaptığı açıklamada,

"Tabii ki hep söylüyorum bunu. Galatasaray'da teknik direktör olabilmek için çok çaba sarf ettim. En dipten en yukarılara kadar geldim. Şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak, Galatasaray'ın teknik direktörü olmayı hem istiyorum, hem kendime yakıştırıyorum. İnşallah bir gün olur. En doğru zamanda her şeyin olması önemli. Galatasaray'da ilerleyen zamanlarda bir hoca değişikliği olacaksa, tabii ki mevcut hocaya da saygı göstermek gerekiyor. Onun dışında bir değişim olursa, tabii ki Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmayı isterim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler