Ali Koç, İzmir Grubu'nu hedef aldı: Hazırlıklı olun

03.11.2023 - 19:00 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 19:16

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Spor'da sert açıklamalar yaptı, "Dürüst insanlara, hakemlere çağrım olacak. İlk önce siz istifa edin" dedi. Koç, "İzmir grubu hazırlıklı olun pazar gününü bekleyin" ifadesini kullandı.

Ali Koç, İzmir Grubu'nu hedef aldı: Hazırlıklı olun

AJANSSPOR - HABER

"Dürüstlerin sesi yeterince çıkmıyor" diyen Ali Koç, "Dürüst insanlara, hakemlere çağrım olacak. İlk önce siz istifa edin. İşini layıkıyla yapanlar en çok acı çekiyor. Pazar günü bunları anlatacağım.

Bir kulübün başkanına tetikçi deniliyor. 'Savaşacağız' deniliyor. Artık standartsızlığın dibine ineceğiz. Tüm futbol paydaşlarına çağrıda bulunuyorum. Gelin el birliğiyle bu pisliği temizleyelim. Benim diyeceklerim çok. Bunlar daha başlangıç" ifadelerini kullandı. 

MHK içerisinde olduğu iddia edilen İzmirliler Grubu'na seslenen Ali Koç, "İzmir grubu hazırlıklı olun, size söylüyorum. Pazar gününü bekleyin. Bu kabul edilemez düzenin düzeltilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. 

TFF başkanıyla toplantımızda kulüpleri birbirine çarptırmak istedi. Kulüp başkanımız da rahatsız oldu. Başkanımızın dürüstlüğüyle ilgili bir şey söylemedim. Ama iyi niyetiyle ilgili yeterince gelişme olmadığını ve acil bir şekilde ele alınmadığı için rahatsızız. Hakem atamalarından ve performanslarından rahatsızız" tepkisini gösterdi.

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı yorumu

TFF'nin sistemin parçası değil mazereti olduğunu kaydeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçıyla ilgili olarak da "Hakemin konuşulmayacağı bir maç olsun. Hak eden kazansın. Herkes zevk alsın. Biz takımımıza inanıyoruz. Talihsiz sakatlıklar yaşıyoruz. Hocama da sordum "Şimdi kadar 5 stoperinden  4'ü şimdiye kadar sakatlandı mı?" diye. "Hayır" dedi. 

Oyuncularımıza, oyun gücümüze çok inanıyoruz. Seyircimizden sonuna kadar takımı desteklemelerini rica ediyorum. Taraftarın itici gücüyle de bu maçı inşallah kazanacağız" yorumunda bulundu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Trabzonspor'un paylaşımını alıp tepki gösterdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler