Beşiktaş Basketbol'un Yeni Başantrenörü Dusan Alimpijevic Oldu

29.06.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 29.06.2023 - 14:39

Basketbol haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Basketbol, Bursaspor Basketbol'dan ayrılan Dušan Alimpijevic ile anlaşmaya vardı...

Beşiktaş Basketbol'un Yeni Başantrenörü Dusan Alimpijevic Oldu

AJANSSPOR-HABER

Igor Miličic ile yola devam etmeyen Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Basketbol, son olarak Bursaspor Basketbol'u çalıştıran Dusan Alimpijevic ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Beşiktaş, Dusan Alimpijevic ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörlüğüne, 2022 yılında EuroCup’ta “Yılın Koçu” seçilen Sırp çalıştırıcı Dusan Alimpijevic getirilmiştir.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Dusan Alimpijevic’e üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
EuroLeague olmadı Beşiktaş'ın başına geçiyor!
Habere Git

Beşiktaş'ın Dusan Alimpijevic ile anlaştığını duyurmuştuk

Bilindiği üzere, Euroleague takımlarıyla da ismi anılan Dusan Alimpijevic'in Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını 25.06.2023 tarihinde yapmış olduğumuz özel haberle duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıkla.

Eski çalışma arkadaşı ile Beşiktaş'ta buluştu

Beşiktaş daha önce 2017'den bu yana Bursaspor'da Genel Menajerlik görevini üstlenen eski basketbolcusu Nedim Yücel ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bursa'da 3 sezon çalışan ikili Beşiktaş'ta tekrardan bir araya geldi.

27 yaşında koçluk kariyerine başladı

2013'te henüz 27 yaşındayken Sırp Ligi ekibi Vojvodina Srbijagas'nın başına geçen Dusan Alimpijevic baş antrenörlük deneyimine erken yaşta atıldı. Sonrasında Spartak Subotica ve FMP'yi çalıştıran genç koç, 2017-2018 sezonunda Sırp devi Kızılyıldız'ı çalıştırma fırsatı buldu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Bu sene çifte hedefimiz var"
Habere Git

Beşiktaş, EuroCup'ta mücadele edecek

Öte yandan, siyah-beyazlı takım 2023-2024 sezonunda ülkemizi EuroCup'ta temsil edecek. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Erkek Basketbol Takımımız, 2023-24 sezonunda ülkemizi Avrupa’nın en prestijli basketbol organizasyonlarından EuroCup’ta temsil edecek" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler