Dusan Tadic'in Fenerbahçe'ye transferi için Hakim Ziyech'e kefil olmadı

07.01.2024 - 13:54 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 14:26

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic'in sezon başında Fenerbahçe'ye transferi de gündeme gelen Hakim Ziyech'e kefil olmadığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Dusan Tadic'in Fenerbahçe'ye transferi için Hakim Ziyech'e kefil olmadı

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech'in Ajax'tan takım arkadaşı olan Dusan Tadic'in hakkında verdiği olumsuz referans sebebiyle Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmediği iddia edildi.

Tadic Fenerbahçe'ye, Ziyech Galatasaray'a

Hollanda ekibi Ajax'ta forma giyen Sırp futbolcu Dusan Tadic sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Tadic'in bir dönem Ajax'ta birlikte forma giydiği Faslı yıldız Hakim Ziyech ise yine bu sezonun başında Chelsea'den kiralık olarak Galatasaray'ın kadrosuna katılmıştı.

Tadic'in olumsuz referansı F.Bahçe'yi transferden vazgeçirdi

Meridiansport'ta yer alan iddiaya göre, Fenerbahçe sezon başında 30 yaşındaki Hakim Ziyech'i de transfer etmek için görüşmelere başlamış ancak Faslı futbolcunun Ajax'tan takım arkadaşı olan Tadic'ten aldığı bazı olumsuz referanslar nedeniyle yıldız kanat oyuncunun transferinden vazgeçmiş. 

Futbolunu övdü, saha dışına dikkat çekti

Haberde, Galatasaray'a transferinden önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Ziyech'in transferi için Chelsea'ye teklif yaptığı belirtilirken, sarı lacivertlilerin Ziyech'in transferi için eski takım arkadaşı Tadic'in Ziyech hakkında fikrini sordu. 

Sırp futbolcu, Ajax'ta birlikti bir lig ve bir de kupa şampiyonluğu yaşadığı Hakim Ziyech'in oyun kalitesinden övgüyle bahsederken, Faslı yıldızın saha dışındaki tutumu hakkında olumsuz referans verdib Tadic, Ziyech'in takım arkadaşlarıyla sosyalleşen biri olmadığını ve bu durumun takımdaki atmosferi bozabileceğini söyledi.

Ali Koç transfer görüşmelerini durdu

Yine Meridiansport'un iddiasına göre; Dusan Tadic'in Hakim Ziyech hakkındaki değerlendirmesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faslı futbolcunun menajerleriyle yapılan görüşmeleri sonlandırdı.  

Tadic haklı çıktı

Haberde ayrıca, Hakim Ziyech'in son dönemde Galatasaray cephesinde rahatsızlık yaratan davranışları, maaşlardaki gecikmeden memnun olmadığı iddialarıyla, eski takım arkadaşının saha dışı davranışlarına olumsuz referans veren Dusan Tadic'i haklı çıkardığı yorumu yapıldı.

Devre arasında takımdan ayrılması beklenen Ziyech ile Suudi Arabistan kulüpleri ve Serie A ekibi Roma'nın ilgilendiği kaydedildi.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler