Dusan Tadic, Jose Mourinho'ya övgüler yağdırdı!

Cem Ergün
21.06.2024 - 13:19 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 13:29

Fenerbahçe'nin Sırbistan Milli Takımı'nda forma giyen yıldızı Dusan Tadic, EURO 2024'te Slovenya ile oynadıkları maçın ardından Jose Mourinho hakkında konuştu.

Dusan Tadic, Jose Mourinho'ya övgüler yağdırdı!

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 C Grubu ikinci maçında Slovenya ve Sırbistan karşı karşıya geldi. Slovenler, mücadelenin 69. dakikasında Zan Karnicnik'in golüyle 1-0 öne geçerken, bu goler Sırplar 90+5'te Luka Jovic ile cevap verdi ve ma. 1-1 eşitlikle sona erdi.

Tadic'ten Mourinho yorumu

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve ikinci yarıda oyundan çıkan Fenerbahçe'nın Sırp yıldızı Dusan Tadic, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Tadic,Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü olan Jose Mourinho hakkında "Heyecan verici" ifadesini kullandı.

"En iyilerden biri"

Portekizli teknik adamın, Fenerbahçe'ye gelişini değerlendiren Dusan Tadic, "Çok güzel, çok heyecan verici. Mourinho en iyi teknik direktörlerden biri. Onu Fenerbahçe formasıyla görmek çok güzel." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Avrupa'nın devleriyle anılan Ferdi Kadıoğlu transferi hakkında konuştu!
Habere Git

"Kesinlikle büyük bir dramaydı"

Slovenya maçını da değerlendiren Tadic, "Kesinlikle büyük bir dramaydı. İlk yarıda birkaç şansları vardı. Bizim de Mitrovic ile bir şansımız oldu. İlk yarıda belki Slovenya daha iyiydi. İkinci yarıdan sonra çok fazla şansı değerlendiremedik. Normalde gol atmalıydık ama olmadı. Son dakikada beraberlik geldi." dedi.

İki maçın ardından son sıradalar

Dusan Tadic'in formasını giydiği Sırbistan, EURO 2024'te iki maçın ardından topladığı 1 puanla C Grubu'nda son sırada yer alıyor. Sırplar, gruptaki son maçında 2 puanla ikinci sırada yer alan Danimarka ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler