Düşene bir kötü haber de PFDK'dan geldi
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü ve BB Erzurumspor, PFDK'dan ceza aldı.

Son 5 Haber

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'da transfer açıklaması

Beşiktaş'ta Tiago Djalo'dan itiraf: "Geçen sezon bazı sorunlar vardı"

Kulüp başkanı açıkladı: "Cihan Çanak'ı istiyoruz"

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, transferi Radyospor'da açıkladı

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR - HABER
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig ekipleri BB Erzurumspor ve Ankaragücü'ne ceza verdiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 48 bin lira ve MKE Ankaragücü'ne 248 bin lira para cezası verildiği belirtildi.
Kurul, Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Hasan Hatipoğlu'na rakip takım sporcusuna şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 8 bin 500 lira para cezası, Çaykur Rizespor Kulübü Antrenörü Toprak Kırtoğlu'na ise müsabakanın hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası verildiğini duyurdu.
BB Erzurumspor, Süper Lig'in 41. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor'u 3-2 mağlup etmesine rağmen küme düştü. Erzurum ile birlikte Kasımpaşa'ya 3-1 kaybeden Ankaragücü lige veda eden bir diğer takım oldu.