“Dusko henüz Antalyaspor’a transfer olmadı”

10.01.2020 - 16:43 | Son Güncellenme: 11.01.2020 - 01:38

Jelena, Dusko Tosic'in transfer durumu hakkında konuştu.

Süper Lig takımları kadrolarını güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gündemdeki isimlerin başında ise eski Beşiktaşlı Dusko Tosic var.

Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa, kocasının futbol hayatına Türkiye’de devam edeceği iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Beşiktaş forması giymesinin ardından futbol hayatını Çin’de sürdüren, Gungzhou RF ile sözleşmesi sona eren deneyimli oyuncunun Antalyaspor’a transfer olacağı iddia ediliyor.

Antalyaspor’a transferi hakkında Türkiye’den gelen haberler kendisine sorulan Karleusa, Sırp televizyonuna yaptığı açıklamada “Dusko henüz Antalyaspor’a transfer olmadı” diyerek transfere dair şu detayları verdi:

“Henüz bir anlaşma sağlanmadı. Bunların görüşme aşamasında olduğunu söyleyebilirim. Medyaya bakacak olursanız bizden çok şey bildiklerini görüyorsunuz”.

Kocasının işiyle ilgili şeylere karışmaktan hoşlanmadığını belirten Karleusa “Türk basınından bane sık sık arayarak konuşmak istiyorlar. Bense bunu ne doğrulayabilir ne de yalanlayabilirim. Aslında Türkiye’ye gidip gitmediğini Tosic’in kendisine sormanız gerekir” diyerek şöyle devam etti:

“Dusko’da bu konuda kendi işlerine karışılmasından hoşlanmıyor. Ben kişisel olarak bir Avrupa ülkesini seçmesini tercih ederim”. (Skorer)

 

Senin için hazırladığımız haberler