Dusko Tosic'in 'Kemer' kaçamağı...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Dusko Tosic'in 'Kemer' kaçamağı...

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic'le eşi Jelena Karleusa'nın birbirini aldattığını öne süren Sırp basınından yeni iddia.

Tosic'in daha önce Sırp model Sofija Milosevic ve Lazio'da forma giyen Filip Djordjevic'in eşi Jovana ile yakınlaştığını öne süren Sırp basını, ünlü futbolcunun Ekim 2018'de de Belgradlı model Vladana Railic ile Antalya Kemer'de kaçamak yaptığını yazdı.

Görgü tanıkları, "Instagram'daki yazışmaları, pahalı hediyeler, akşam yemekleri ve gezilerle sona erdi. Bağlantı gizli olmasına rağmen halka açık yerlerde gerçek bir aşk çifti olarak davrandılar" diye konuştu.

Başta aşk iddiasını yalanlayan Vladana ise "Dusko, muhteşem bir adam ve mükemmel bir baba" diyerek yasak aşkı resmen doğruladı.

DUBAI'DEN BELGRAD'A KAÇTI Vladana ayrıca Sırp basınının Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'le yasak aşk yaşadığı iddia ettiği Jelena'ya da "Dusko'dan sonra o köylüyle nasıl birlikte olduğunu anlamıyorum" diyerek taş attı.

Yine Sırp basınının iddiasına göre seksi model, futbolcuyla geçen hafta Dubai'de aşk kaçamağı yapmayı planladı. Ancak Tosic, Dubai'ye ailesiyle gidince Sırbistan'a döndü.

YASAK AŞK DÜELLOSUNDA SON PERDE Sırp basını hemen hemen her gün ikili hakkında haber yapıyor. Jelena Karleusa ise Sırp gazetelerine dava açmaya hazırlanıyor.. (Skorer)




