Duygun Yarsuvat'tan Mustafa Cengiz'e: "Onun anlattığı gibi değil"

11.10.2018 - 18:34 | Son Güncellenme: 11.10.2018 - 18:34

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı:

''Kusursuz sorumluluk Mustafa Cengiz'in anlattığı gibi bir şey değildir. Çalışan bir kişinin yapmış olduğu bir zarardan başkasının sorumlu olması durumudur.  Başkan ise Galatasarayla ilgili kararları kendisi veriyor. Fatih Terim, Gomis'le ilgili kararları tek başına mı alıyor! Başkan Mustafa Cengiz ''sorumsuz sorumlu'' değildir. Gomis transferinde sorumlu yönetim ve başkan Mustafa Cengiz'dir. Başkan Mustafa Cengiz yarım hukukçuyum diyor, böyle olmaz ya tam olursun ya da olmazsın.

UEFA'nın kuralları bir yana, hukuk kurallarında bir sözleşme yaptın mı bu 2 tarafı bağlar. Bilmediğimiz bir şey mi var acaba, ona mı bakıyorlar. Verilmiş olunan sözler tutulmamışsa bir araştırma yapılabilir ama onun da zamanı şimdi değildir.

UEFA'nın münferit olarak yapılan şikayetleri gündeme alacağını, bundan dolayı Galatasaray'ı tekrardan yargılayacağını düşünmüyorum.

Galatasaray'ın iyi yönetilip yönetilmediğini 3. şahıslar daha iyi görüyor, ben bu konuda bir şey demek istemiyorum.

Fatih Terim, golcü sorununu takım içerisinden çözme işini ilk defa yapmıyor. Geçmişte de Riera'dan sol bek çıkarmıştı. Devre arasında bir santrafor alınacaktır ama alınmasa bile Fatih Terim bu takımdan verim alacaktır.

Şampiyonlar Ligi'nde de Galatasaray'ın başarılı olacağına inanıyorum gruptan çıkacaktır.''

Senin için hazırladığımız haberler