Duyurdular! Galatasaray'ın eski oyuncusu dönmek istiyor...

Özgür Koç
08.05.2024 - 13:00 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 13:31

Şampiyonluk için gün sayan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar için İspanya'dan flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Duyurdular! Galatasaray'ın eski oyuncusu dönmek istiyor...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Fenerbahçe'nin 6 puan önünde zirvede yer alan Galatasaray, 24. şampiyonluğunu kutlamaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılarda takviye yapılacak bölgelerden biri de savunma olacak. Galatasaray yönetimi, sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Danimarkalı stoperin alternatifini bulmak için çalışmalara başladı.

Marcao iddiası

İspanyol basınından El Mira'da yer alan habere göre; 2022-23 sezonunun başında 13,5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya transfer olan Marcao, Galatasaray'a geri dönebilir.

Galatasaray'a dönmek istiyor

Haberin detayında, sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kendini göstermekte zorlanan 27 yaşındaki savunmacının, Sergio Ramos'un gelecek sezonda da takımda kalması halinde formayı almasının zor olduğu belirtildi. Bu nedenle Marcao'nun kendisiyle birçok takımın ilgilenmesine rağmen eski takımı Galatasara'ya dönmek istediği vurgulandı. 

Bu sezon 9 maçta forma giydi

Brezilyalı futbolcu bu sezon Sevilla formasıyla sadece 9 maçta forma giyerken 1 kez fileleri havalandırdı.

Değeri 9 milyon Euro azaldı

Marcao'nun Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olduğu 2022 yılında 14 milyon euro olan piyasa değeri geride kalan zamanda 5 miyon Euro'ya geriledi.

Galatasaray'da 3 kupa kazandı

Galatasaray'ın 2019'da Chavez'den 4 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu sarı kırmızılı formayla, Süper Lig, Türkiye Kipası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı

Senin için hazırladığımız haberler