Benfica'da Kerem Aktürkoğlu'na nazar değdi! Bir kaç gün dinlendirilecek

04.10.2024 - 15:10 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 15:20

Befinca formasıyla hem ilgde hem de Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği performansla fırtına gibi esen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na nazar değdi.

Benfica'da Kerem Aktürkoğlu'na nazar değdi! Bir kaç gün dinlendirilecek

Benfica'nın Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Atletico Madrid'i 4-0 yendiği karşılaşmada takımının ilk golüne imza atan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu sakatlandı.

Birkaç gün dinlendirilecek

Portekiz basınına göre Atletico Madrid maçında sakatlanan 25 yaşındaki yıldız futbolcu birkaç gün dinlendirilecek.

"Sonraki maçta oynayıp oynamayacağı belirsiz"

A Bola'da yer alan haberde; Kerem Aktürkoğlu'nun bir sonraki maçta oynayıp oynamayacağının belirsiz olduğu belirtilerek, "Atletico Madrid galibiyetinde ilk golü atan Türk kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, sağ bacağına darbe aldı. Kerem'in bir sonraki maçta oynayıp oynamayacağı bu nedenle belirsiz. Son maçta da bazı yıpranmalar yaşayan Aktürkoğlu önümüzdeki birkaç gün boyunca izlenecek. Kerem'in dün hâlâ bazı şikayetleri vardı. Bu yüzden önümüzdeki birkaç gün, onun iyileşip iyileşmediğini görmek için çok önemli olacak."

5 maçta 4 gol ve 2 asistle oynadı

Galatasaray'dan 12 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibinde forma giydiği 5 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcu kısa sürede Benfica taraftarının sevgilisi olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler