Galatasaray'ın yeni sol bek adayı Mario Rui!

12.08.2024 - 10:08 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 10:22

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek için sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılıların, Napoli forması giyen Mario Rui ile ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yeni sol bek adayı Mario Rui!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in ilk hafta maçında Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.

Yeni sezon öncesi kadrosunu Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara ile güçlendiren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, "Transferi kapattık demek doğru olmaz. Fırsat transferi çıkabilir." ifadelerini kullanmıştı.

Mario Rui' iddiası

Bu doğrultuda İtalyan basını Galatasaray'ın sol bek transferi için sürpriz bir isim gündeme aldığını ileri sürdü. İtalyan basınından Il Mattino'nun haberine göre; Sarı kırmızılılar, Napoli'de forma giyen Portekizli sol bek Mario Rui'yi gündemine aldı.

Napoli göndermek istiyor

Haberde, 33 yaşındaki oyuncunun geleceğinin kısa süre içinde belli olacağı ve Napoli'nin oyuncunun yüksek maaşı sebebiyle kiralık da olsa bir anlaşmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Öte yandan haberde, Real Valladolid'in de Rui ile ilgilendiği ancak oyuncunun İspanyol ekibine gitmeye sıcak bakmadığı ifade edildi.

Geride kalan sezonda Napoli ile 28 resmi maça çıkan Rui, 2 asist yaparken gol atamadı.

Piyasa değeri 3,5 milyon Euro

Kulübüyle 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler