Beşiktaş'a David Neres transferinde İtalya'dan rakip çıktı

19.07.2024 - 15:32 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 15:49

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Benfica'nın 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu David Neres'e İtalyan devi teklif götürmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'a David Neres transferinde İtalya'dan rakip çıktı

AJANSSPOR - HABER

Portekiz basını geçtiğimiz günlerde, kadrosunu Paulista, Rafa Silva ve Immobile gibi dünya yıldızları ile sürdüren Beşiktaş'ın sıradaki transfer hamlesinin Benfica'nın 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu David Neres olduğunu yazmıştı.

Siyah beyazlıların, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un transferine onay verdi, kariyerinde Benfica'nın yanı sıra Sao Paulo, Shakhtar ve Ajax formaları da giyen yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Beşiktaş, Can Keleş transferini resmen bitirdi! İşte bonservis bedeli
Habere Git

Napoli, Neres için devreye girdi

Football İtalia'nın haberine göre ise İtalyan ekibi Napoli, Everton'a gitmeye hazırlanan Danimarkalı yıldızı Jesper Lindstrøm'un yerini, Beşiktaş'ın da ilgilendiği David Neres ile doldurmaya hazırlanıyor.

25 milyon Euro'luk teklif

Haberin detayında, mavi-beyazlıların kulübüyle 2027'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için 25 Milyon Euro'luk teklif götürmeye hazırlandığı kaydedildi.

3 mevkiide forma giyebiliyor

David Neres, ağırlıklı olarak sağ kanat olmak üzere, sol kanat ve 10 numara mevkiilerinde forma giyebiliyor. Ajax kariyerinde 180 maçta forma giyen 27 yaşındaki oyuncu genel istatistiklerde 47 gol ve 41 asist üretirken son olarak transfer olduğu Benfica'da 83 maçta 17 gol ve 26 asistlik katkı verdi.

Brezilya formasını 8 kez terletti

2019'da piyasa değeri 45 milyon euro'ya kadar yükselen 1.76 boyundaki sol ayaklı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Ülkesinin milli formasını da 8 kez terletme başarısı gösteren Neres, 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler