NBA Yıldızı Dwight Howard, WWE Seçmelerine Katılacağını Açıkladı

İsa Kethüda
07.08.2022 - 11:41 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 11:45

Basketbol haberleri... NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers’ın oyuncusu Dwight Howard, WWE’de güreşmek için seçmelere katılacağını açıkladı. Detaylar.

 NBA Yıldızı Dwight Howard, WWE Seçmelerine Katılacağını Açıkladı

Aleyna GÜRGEN - AJANSSPOR

NBA’in Batı Konferansı ekiplerinden Los Angeles Lakers’ın oyuncusu Dwight Howard, New York Post’a yaptığı açıklamada NBA kariyeri sonrası WWE’ye (Dünya Güreş Gösterisi) katılmak ve güreşmek istediğini duyurmuştu. Howard şimdi ise seçmelere katılacağını söyledi. 

"WWE benim geleceğim"

NBA’den ayrılması durumunda kariyerinin ne yönde devam edeceği konusunda konuşan Amerikalı basketbolcu Dwight Howard yaptığı açıklamada basketboldan sonraki geleceğinin güreşte olduğunu şu sözlerle ifade etti: ‘’Güreşi seviyorum. Umarım gelecekte bir gün gerçekten ringte güreşecek ve kemerimi havaya kaldıracağım. Bu gerçekten harika olurdu. Geleceğimi güreşte görüyorum.’’

"Basketbol benim tutkum"

Açıklamasında basketbolun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu da belirten Howard bu konuda, ‘’Basketbolu seviyorum. Bu benim tutkum. Hâlâ daha yıllarım var. Kesinlikle oynamayı ve kariyerimi yüksek ve harika bir durumda bitirmeyi istiyorum. Sonrasında ise dünyanın en iyi işi olan WWE’ye geçmeyi çok isterim." dedi.

Eğer kalamazsa…

Basketbolun hâlâ kendisi için bir tutku olduğunu söyleyen Howard gelecek sezon NBA’de devam etmeyi umduğunu ve bunu gerçekten çok istediğini söyledikten sonra kalamaması durumunda WWE’nin kendisi için iyi bir gelecek olduğuna inandığını da belirtti. 

Seçmeleri ziyaret etmişti 

Geçen hafta WWE için yapılan seçmeleri ziyaret ederek destekçilerini şaşırtan Howard, ziyareti sırasında ise Dünya Güreş Gösterisi’ni çok sevdiğini ifade ederek şunları söylemişti: ‘’ Güreşi seviyorum. Burada olma ve tüm bu olanlara, denemelere ve her şeye tanık oldum ve bu fırsat için minnettarım ve çok teşekkür ederim.’’

Dwight Howard kimdir?

Dwight David Howard 8 Aralık 1985’te Atlanta, Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya geldi. NBA kariyerine 2004 NBA Seçmeleri’nde Orlando Magic tarafından ilk sırada seçilmesi ile başlayan Howard, Magic için 8 sezon forma giydi. Magic’in ardından sırası ile Los Angeles Laker, Houston Rockets, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Washington Wizards formaları giyen Howard 2019’da tekrar Los Angeles Lakers’a döndü, 2020’de Philadelphia 76ers için oynadıktan sonra ise 2021’de yeniden Lakers’a katıldı. Howards şimdiye kadar 3 kez NBA En İyi Savunma Oyuncusu, 5 kez NBA Ribaunt Kralı ve 2 kez NBA Blok Kralı gibi birçok ödül kazandı. Kariyeri boyunca 1242 maça çıkan Howards’ın istatistikleri ise şu şekilde: 31,8 dakika, 15,7 sayı, 11,8 ribaunt, 1,3 asist, 0,9 top çalma ve 1,8 blok.

Senin için hazırladığımız haberler