Paulo Dybala'dan ilginç evlilik teklifi

01.11.2023 - 08:21 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 08:26

Roma'nın yıldızı Paulo Dybala, manken sevgilisi Oriana Sabatini'ye evlilik teklifi etti. Dybala'nın ilginç teklifi sosyal medyada çok kouşuldu. İşte detaylar...

Paulo Dybala'dan ilginç evlilik teklifi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A temsilcisi Roma'nın Arjantinli yıldızı Paulo Dybala, manken sevgilisi Oriana Sabatini'ye evlenme teklifi etti. Çiftin bu özel an için seçtiği mekan ise sosyal medyada viral oldu.

Dilek havuzuna para atarken teklif etti

Yıldız futbolcu Paulo Dybala, İtalya'nın Roma kentinde dilek havuzuna para atarken kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Messi'yi seçmişti

Paulo Dybala, vatandaşı Lionel Messi ve Juventus'ta eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında gelen soru üzerine, çocukken büyük bir Messi taraftarı olduğunu açıklamıştı. Ronaldo ile olan ilişkisinin de iyi olduğundan bahseden Dybala, Messi ve Ronaldo rekabetinin Arjantin'de derinden hissedildiğini ifade etmişti.

İlgini Çekebilir
Messi'den emeklilik açıklaması
Habere Git

Galatasaray ile anılmıştı

Paulo Dybala, yaz transfer döneminde Galatasaray ile anılmıştı. Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un, Arjantinli 10 numarayı Şampiyonlar Ligi için çok istediği uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Roma karnesi

2022-2023 sezonunda Juventus'tan Roma'ya transfer olan Paulo Dybala, geçtiğimiz 2 sezonda 45 maça çıktı. Dybala, Roma formasıyla 20 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler