Roma’nın Yeni Transferi Dybala Transferi Ve Mourinho Hakkında Konuştu

Feride Kara
22.09.2022 - 18:14 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 18:43

Yaz transfer döneminde Juventus’tan AS Roma’ya transfer olan ünlü futbolcu Paulo Dybala, transfer süreci ve teknik direktör Jose Mourinho hakkında konuştu.

 Roma’nın Yeni Transferi Dybala Transferi Ve Mourinho Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-DIŞ HABER

AS Roma’ya transferinin ardından Paolo Dybala adeta şehrin ikonu haline geldi. Arjantinli yıldız hem Roma’ya transferi hem de teknik direktör Jose Mourinho hakkında röportaj verdi. 

Roma ile spot ışıklarına geri döndüm

 ABD gazetesi ESPN’e konuşan Dybala, Mourinho ile birkaç dakika konuşmanın transfer olmasına yettiğini ifade ederek sözlerine başladı: “Roma ile spot ışıklarına yeniden geri döndüm. Juventus ile son senelerim kolay değildi ve yeni bir şehrin bana iyi geleceğini düşündüm. Jose Mourinho beni aradı ve telefonu kapattıktan sonra kararımı vermiştim. O ve sportif direktör bana projeyi anlattılar ve geçen yıl olduğu gibi kazanmaya devam edeceklerini söylediler.” 

Sen bir fenomensin

Teknik direktör Jose Mourinho hakkında övgü dolu sözler kullanan Dybala, sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz sezon oynanan Juventus - Roma maçında Juventus ile birlikte maçı 4-3 kazanmıştı ve teknik direktörüm beni oyundan almıştı. Jose Mourinho beni selamlamak için yedek kulübemize geldi ve bana “Sen bir fenomensin.” dedi. Bu sahne bende bir iz bırakmıştı ama bugünleri hiç tahmin edemezdim.” 

O anı hatırladın mı

Juventus ile yeni sözleşme imzalamak istiyordum ama bana bir teklif gelmedi. Mourinho beni aradı ve Juventus maçında aramızda geçen diyaloğu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu. Ona asla unutmadığımı ve bunun benim için bir onur olduğunu söyledim. Mourinho bana şu sözü söyledi: “ O zaman o maç bana karşı yaptıklarını gel benimle birlikte yap.” Onunla birkaç gün daha telefonda konuştuk. Mourinho herkes için bir fenomen.” 

İlgini Çekebilir
Roma'da Dybala ve Abraham gecenin yıldızları!
Habere Git

Herkese eşit muamele ediyor

Mourinho her oyuncuyu tanıyor. Üçüncü kategorideki oyuncuyu da elit kategorideki oyuncuyu da. Herkese eşit muamele ediyor ve ayrımcılık yapmıyor. Bazen saha içindeki insanları yanıltabiliyor ama gerçek bundan çok daha farklı. Mourinho çok alçakgönüllü. Roma’da çok mutluyum ve her şey benim için daha kolay. 

Paulo Dybala kimdir?

28 yaşındaki Arjantinli futbolcu yaz transfer döneminde artık Juventus projesinin merkezinde yer almadığı sebebiyle AS Roma’ya transfer olmuştu. Bu sezon Roma ile çıktığı 6 maçta 3 gol 2 asistle oynayan Dybala, kariyerinde 412 maça çıktı. Bu maçlarda 149 gol atarken 66 tane de asist yaptı. Arjantin Milli Takımı’nda 34 maça çıkan yıldız oyuncu ülkesi adına 3 gol attı, 6 tane de asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olan Dybala’nın Roma ile 30 Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler