Fenerbahçe'de Dzeko, 5-0'lık Çaykur Rizespor Maçını Değerlendirdi

01.10.2023 - 18:40 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 18:45

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Maç sonu sarı lacivertli oyuncu Dzeko değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Dzeko, 5-0'lık Çaykur Rizespor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. 28 Eylül'de Başakşehir'i dört golle geçen Fenerbahçe, Rizespor'u da 5-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Edin Dzeko, çocuklarının kendilerine şans getirdiğini dile getirdi.

"Her zaman şans getiriyorlar"

Çocuklarının kendine şans getirdiğini dile getiren Dzeko, "Çocuklarım bana her zaman şans getiriyorlar. Dün de annelerinin doğum günü idi. Bugün aldığımız galibiyetle kutlayacağız. 90 dakikayı kontrol ettik. İlk yarı 1-0 kaldı. Bizim için şanssızlıktı. Daha fazlasını bulabilirdik. Güzel ve harika galibiyet elde ettik. Sahaya takım ruhu ve kişilik koyduk. Çok mutluyuz." dedi.

"Önümüzdeki maçlarda önemli"

Kaliteli bir kadro oluştuğunu dile getiren Dzeko, "Kazanmak her zaman çok önemli. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Kazandığınız zaman galibiyeti kutluyorsunuz ama sonraki maçlara odaklanmak gerekiyor. Önümüzdeki maçlarda önemli. Takım olarak iyiyiz. Kaliteli bir takımız. Kendimizi geliştirerek yaptıklarımıza devam etmek istiyoruz. " dedi.

İlgini Çekebilir
Fener, Kadıköy'de 5 çayı içti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler