Edin Dzeko: "Bizler şampiyon olmak için buradayız"

Akın Ungan
19.07.2024 - 10:41 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 10:44

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko yeni sezon öncesi kampta açıklama yaptı. Tecrübeli forvet, şampiyonluk vurgusu yaptı. İşte detaylar...

Edin Dzeko: "Bizler şampiyon olmak için buradayız"

Gelecek sezon çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de tecrübeli santrfor Edin Dzeko açıklamalarda bulundu. Kulüp televizyonuna konuşan yıldız futbolcu, taraftara seslenerek destek istedi.

"Yıllardır şampiyon olamaması çok üzücü"

Edin Dzeko, "Türkiye'ye geldikten sonra benim için sürpriz olacak çok şey gördüm. Çok büyük bir kulüp Fenerbahçe. Bu kadar uzun yıllardır şampiyon olamaması çok üzücü ama bizler bunun için buradayız. Elimizden geleni yapacağız..." ifadelerini kullandı.

"Çok büyük bir kulüpte oynadığımızın farkındayız"

Dzeko, "Çok büyük bir kulüpte oynadığımızın farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Buraya geldikten sonra tesis, stadyum, taraftarlar; ne kadar büyük olduğunu gördük. Bu kadar büyük bir kulüpte olduğumuz için gurur duyuyoruz..." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral bombası! Fenerbahçe ile anılmıştı, ezeli rakip devreye girdi
Habere Git

"Birlik olursak başarılı oluruz"

Dzeko, "Taraftarlar bizim için en önemli şey. Birlik olursak başarılı oluruz. Bize inansınlar ve desteklesinler. Her oyuncu için taraftarın desteği çok önemli. Bize daha fazla inanç, öz güven veriyorlar. Hepimiz elimizden geleni yapmalıyız ve yapacağız..." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler