Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Trabzonspor Mağlubiyetini Değerlendirdi

04.11.2023 - 21:28 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 21:34

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında evinde Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Edin Dzeko, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Trabzonspor Mağlubiyetini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek, sarı lacivertli ekibin 10 maçlık serisini bitirdi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko değerlendirmelerde bulundu.

"Oynadıkları bir plan vardı"

İlk yarıda çok hata yaptıklarını dile getiren Dzeko, "Bugün her şey aleyhimize gelişti. İstediğimiz gibi olmadı. İlk yaptıkları ortada gol gördük. Belki de ilk yarıda attıkları ilk şuttu. Oynadıkları bir plan vardı. Planları uzun toptu. Sürekli uzun top oynadılar. Top çalmaya çalıştılar. İlk yarı çok hata yaptık." dedi.

"Elbette ders alacağız"

Maçta asla pes etmediklerini vurgulayan Dzeko, "Uzun topları alamadık. Bu futbol kazanmakta da var kaybetmekte var. Bugün en önemlisi vazgeçmememiz oldu. Bizim için pozitif taraf bu. Elbette ders alacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe, liderliği Galatasaray'a kaptırdı
Habere Git

Fenerbahçe 30 puanda kaldı

Bu sonuçla bir ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe 30 puanda kalırken, Trabzonspor 19 puana yükseldi. Ligin bir sonraki maç haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olurken, Trabzonspor evinde Konyaspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler