Dzeko Mourinho ile görüştü, kararını verdi! Sosyal medyaya engel...

Akın Ungan
13.06.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 23:34

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, Jose Mourinho ile görüşerek transfer tekliflerini reddetti. Ayrıca Dzeko, sosyal medyada "Go home" yazan kullanıcıları engelledi.

Dzeko Mourinho ile görüştü, kararını verdi! Sosyal medyaya engel...

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe'de Edin Dzeko hakkında çıkan transfer iddiaları gündem oldu. Sarı-Lacivertliler'in yıldız santrforu, takımdaki geleceği hakkında karar vermeden önce teknik direktör Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Dzeko 1 yıl daha kalmaya karar verdi

TRT Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile bir araya gelen Edin Dzeko kararını verdi. Boşnak futbolcu 1 yıl daha Sarı-Lacivertli takımda kalacağını belirtti.

Teklifleri reddetti

Sezonun sona ermesiyle birçok farklı takımdan transfer teklifi aldığı belirtilen Edin Dzeko, hocası Mourinho ile yaptığı görüşmenin ardından farklı takımlardan aldığı teklifleri reddetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin kalecisine 1. Lig'den talip
Habere Git

Sosyal medyada "go home" başlığı gündem oldu

Öte yandan sosyal medya hesaplarından X'te (Twitter) Edin Dzeko hakkında açılan bir başlık kısa sürede gündem oldu. Bazı kullanıcılar yıldız oyuncuya "go home" yazarak Fenerbahçe'den gitmesini istedi.

Dzeko "go home" yazanları engelledi

Ayrıca Edin Dzeko'nun kendisini etiketleyerek sosyal medyada "go home" yazan kullanıcıları engellediği bildirildi.

25 gol, 10 asist kaydetti

Temmuz 2023'te Inter'den Fenerbahçe'ye transfer olan Edin Dzeko, 2023/24 sezonunda 46 maça çıktı. 25 kez rakip fileleri havalandıran yıldız santrfor, 10 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler