Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Sonrası Dzeko'dan VAR Açıklaması

17.09.2023 - 19:46 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 19:52

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maç sonu Dzeko değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Sonrası Dzeko'dan VAR Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Inter'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Edin Dzeko, Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasındaki Antalyaspor müsabakasını da boş geçmedi.

Bosna Hersekli forvet, 45+1. dakikada takımının ilk golünü atarken, 56. dakikada İrfan Can Kahveci’nin golünde de asiste imza attı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Dzeko, golünün önce iptal, sonra VAR'dan geçerli olmasına değindi.

"İzleme imkanım olmadı"

Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısında bulduğu gol önce ofsayt nedeniyle iptal edildi. Daha sonra VAR kararıyla gol geçerlilik kazandı. Pozisyonu değerlendiren Dzeko, "Golü henüz televizyondan izleme imkanım olmadı. Tabi ki gol verildiği zaman mutlu oluyorsunuz. Ofsayt olduğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz, VAR'dan verilince mutlu oluyorsunuz. O gol maç içinde bizim yönümüzü değiştirdiğini düşünüyorum. En önemlisi her zaman 3 puan kazanmaktır." dedi. "

"Zorluklara rağmen kazanmayı bildik"

Antalyaspor'un güçlü bir ekip olduğunu dile getiren Dzeko, "Özellikle böyle zor maçlarda kazanmaktır. Antalyaspor, fiziksel olarak güçlü takım. Teknik ve taktik anlamda zor bir rakipti. Bu anlamda Nuri Şahin'in de hakkını vermemiz gerekiyor. Bugün yaşamış olduğumuz zorluklara rağmen kazanmayı bildik. Bizim için en önemlisi buydu. Şimdi önümüze bakıp gün gün gelişmeye devam etmemiz gerekiyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Fener düelloyla lider
Habere Git

"Süper Lig, Serie A'dan farklı"

Süper Lig ile İtalya Serie A'yı kıyaslayan Dzeko, "Bu Lig İtalya ligine göre farklı. İtalya'da taktiksel ve savunma oyunu oynanıyor. Burada her takımda ileriyi düşünüp geriyi boş bırakabiliyorlar. Maç maç üstüne koyarak gelişmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler