"Dzyuba, Türkiye'de o kadar popüler değil"

11.10.2020 - 19:34 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 19:39

Son dakika haberleri... Kariyerinde Rusya'da Rubin Kazan takımında da forma giyen Hasan Kabze ve Fatih Tekke, Rusya-Türkiye maçı öncesinde Rus basınına konuştu. İşte detaylar...

"Dzyuba, Türkiye'de o kadar popüler değil"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bir dönem Rusya'da forma giyen Hasan Kabze ve Fatih Tekke, UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımızın Rusya ile oynayacağı maç öncesinde Metaratings sitesine açıklamalar yaptı.

"Rusya daha tecrübeli"

Maç hakkında yorum yapan Fatih Tekke, "A Milli Takımımız daha genç oyunculardan kurulu bir takım. Rusya ise daha tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Böyle maçlarda bir tahmin yapmak zor oluyor. Ruslar bizi genelde zorluyor. Bu gruptaki iki favori takım Rusya ve Türkiye." dedi.

"Dzyuba, Türkiye'ye gelebilir"

Zaman zaman transfer dönemlerinde Türkiye'ye gelebileceği yönünde haberler çıkan Artem Dzyuba için konuşan Tekke, "Futbolda her şey olabilir. Smolov ve Dzyuba, Türkiye'te gelebilirler. Onları burada görmek hoşumuza gider. Türkler, Rus ligini ve Rus futbolcuları seviyor." ifadelerini kullandı.

"Zor maç olacak"

Hasan Kabze de maç hakkında fikirlerini söylerken, "Rusya çok iyi başladı: İki maçta iki galibiyet. Takımın güveni için bu çok önemli. Rusya takımı iyi futbol oynuyor. Biz ise istediğimiz gibi başlayamadık ama motivasyonumuz yüksek. Sonuna kadar savaşıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve umarım maçı kazanırız. İki taraf için de zor bir maç olacak." şeklinde konuştu.

"Türkiye'de o kadar popüler değil"

Dzyuba hakkında Hasan Kabze de bir yorum yaptı. Kabze, "Bence Dzyuba, Türkiye'ye karşı en tehlikeli futbolcu. Fakat şu var ki, Dzyuba aslında Türkiye'de düşündüğünüz kadar popüler bir oyuncu değil." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler