E-Spor için yeni platform: TETO Games

09.03.2021 - 17:24 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 17:27

E-Spor haberleri… Oyuncuların kolayca takımlarını oluşturup, turnuvalara veya antrenman maçlarına katılabileceği ücretsiz bir platform olarak tasarlanan TETO Games, kısa sürede binlerce kayıtlı oyuncuya ulaştı. İşte detaylar…

Küresel Covid-19 salgını döneminde, çevrimiçi e-spor turnuvalarına ilginin çoğaldığı yaygın olarak biliniyor.

Fanatik’in haberine göre, bu dönemde TETO Games, oyuncuların kolayca takımlarını oluşturup ödüllü turnuvalara veya antrenman maçlarına katılabileceği ücretsiz bir platform olarak hayata geçti ve hızlıca iki binden fazla kayıtlı oyuncuya ulaştı.

Eski e-sporcular olan TETO Games’in kurucuları, en iyi oyuncu deneyimini sunmak için yola çıktılar. Özellikle turnuva sırasında, iletişim ve koordinasyon konularında oluşan sorunları adresleyip en düşük operasyonel eforla, hızlı ve efektif çalışan bir sistem tasarlamaya çalıştılar.

Oyuncu deneyimini haricinde, bu tür rekabetçi e-spor turnuvalarını takip eden e-sporseverlerin de ihtiyaçları es geçilmemiş. Organize edilen tüm turnuvaların formatı, takvimi, aşamaları ve grupları kolay bir şekilde takibi sağlanıyor, maç sonuçları ve sıralamalar anlık olarak elde edilebiliyor.

https://www.tetogames.com web sitesinden ücretsiz olarak oyuncu profili ve e-spor ekipleri oluşturulup, kayıtları açık turnuvalara başvurulabiliyor. Ayrıca sonuçlanan turnuvaların sonuçları incelenebiliyor. Tüm e-spor ve oyun topluluklarına, organizatör ve markalara, kendi turnuvalarını organize etmek isteyen herkese kapılarını açan TETO Games, ihtiyaç duyulması halinde profesyonel yayın ve operasyonel destek alanlarında da hizmet veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler