EA Sports'tan Rusya kararı!
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
EA Sports FIFA Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rus milli takımını ve Rus futbol kulüplerini FIFA 22, FIFA mobile ve FIFA online'dan kaldırdığını açıkladı.

Son 5 Haber

Uğurcan’dan Şampiyonlar Ligi mesajı

Antalyaspor, Kayserispor'dan Arif Kocaman transferini açıkladı

Başakşehir - Galatasaray maçı sonrası Gabriel Sara'dan Torreira cevabı!

Okan Buruk isyan etti: “Bütün Türkiye’ye sormak lazım!”

Penaltı kararı doğru muydu? Başakşehir - Galatasaray maçının kararlarını TRİO yorumladı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Dünyaca ünlü oyun şirketi olan Electronic Arts Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle bir açıklamala yayınladı. EA Games tarafından yapılan açıklamada, Rusya Milli Takımı ve Rus kulüplerinin tüm FIFA oyunlarından çıkarıldığı duyuruldu.
EA Sports, Ukrayna halkının birlik-beraberliğini ve Avrupa'daki pek çokları gibi barış ve Ukrayna'nın işgalinin son bulmasını savunmaktadır.
FIFA ve UEFA'daki ortaklarımızla görüş birliği sonucu EA Sports, FIFA 22, FIFA Mobile, ve FIFA Online dahil olmak üzere tüm ürünlerimizden Rusya Milli Takımı ve Rus kulüplerinin çıkarılması kararı alnmıştır.
Topluluğumuzu güncellemelerle ve alınacak tüm kararlarla ilgili olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.
