Ebrar Karakurt dünyanın en iyi liginin "en değerli oyuncusu" seçildi

Orhan Gülek
08.04.2022 - 14:24 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 14:33

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt; dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen İtalya Serie A1 Women'da normal sezonunun 'en değerli oyuncusu' seçildi. İşte detaylar

Ebrar Karakurt dünyanın en iyi liginin "en değerli oyuncusu" seçildi

AJANSSPOR - HABER

İtalya'daki ilk yılında fırtına gibi esen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt; dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen İtalya Serie A1 Women'da normal sezonunun 'en değerli oyuncusu' seçildi. İtalyan ve Türk voleybol severler Ebrar Karakurt hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Paola Egonu'yu ekarte etti

Milli pasör çaprazı İtalya'daki ilk sezonunda tam 426 sayı üretti. Imoco'da forma giyen Paola Egonu gibi bir starı ekarte etti. Henüz ilk sezonunu geçiren Ebrar Karakurt, Novara'nın en önemli oyuncusu haline geldi. İtalyan taraftarların kalbini fethetti. Kulübün sosyal medya çalışmalarında en çok yer eden sporcu oldu.

 

 

"İtalya'da kalacağım"

Ebrar Karakurt geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında kariyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Karakurt, "İtalya'da olmaktan dolayı mutluyum. Seneye bu zamanlarda İtalyanca'yı çözmüş olurum" dedi.

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'tan tuvalette olay paylaşım: Kız mıyım erkek miyim anlamıyorlar
Habere Git

Sosyal medyada Ebrar'a övgü yağdı

Öte yandan Türk voleybolseverler de Ebrar Karakurt'un başarısıyla sevinç yaşadı. Sosyal medyada Ebrar için övgü dolu yorumlar yapıldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Senin için hazırladığımız haberler