Ebrar Karakurt'tan eski sevgilisine gönderme! İmge, mesajı ifşaladı...

Akın Ungan
04.03.2022 - 19:17 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 19:54

Igor Gorgonzola Novara'dan Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Oğuzhan Uğur'un Biyolojik Unsur şarkısında el hareketi çekti. İmge ise gelen mesajı ifşaladı.

Ebrar Karakurt'tan eski sevgilisine gönderme! İmge, mesajı ifşaladı...

İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, aşk hayatı ile gündem olmaya devam ediyor. Sevgilisi İmge ile daha önce verdikleri pozlarla beraber, çalkantılı ilişkileri ile kendilerinden söz ettiren çift tekrar ayrıldı.

Gönderme yaptı

Sevgilisi İmge ile kısa süre önce ayrılan Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabı üzerinden şok bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım, takipçiler tarafından İmge'ye gönderme şeklinde algılandı.

El hareketi çekti!

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Oğuzhan Uğur'un Biyolojik Unsur şarkısında geçen ''Daha iyisini bulacakmışsın. ... bulursun'' sözleri eşliğinde kameraya el hareketi çektiği videoyu paylaştı.

Göndermeye karşın İmge'den ifşa

Milli voleybolcunun eski sevgilisi İmge ise Ebrar Karakurt'un göndermesine karşın bir mesajı ifşaladı. İmge, bir takipçisinden gelen, kendisine yönelik hakaret dolu bir mesajı paylaştı.

"Geber inşallah!"

Gelen mesajda Ebrar Karakurt'un hayranı olduğu anlaşılan bir kişi, "Geber inşallah! Dava etme beni ne olur. Param yok. Benim dualarım tuttu bu arada. Ondan ayrıldınız. Bu bilgiyi al g... şimdi. Bırakıyorum seni takibi o... karı" ifadelerini kullanarak, İmge'ye açık şekilde hakaret ettiği görüldü.

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt imaj değiştirdi: Kim bu yakışıklı?
Habere Git

"Derdinizi mahkemede anlatırsınız"

Bu mesajı sosyal medya hesabında ifşa eden İmge, "Bu şekilde yüzlerce mesaj alıyorum. Bir şey söylemediğim sürece de susmayacaksınız sanırım. Derdinizi mahkemede anlatırsınız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler