Ebrar Karakurt imaj değiştirdi: Kim bu yakışıklı?

Feride Kara
09.02.2022 - 16:19 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 16:25

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı sporcusu Ebrar Karakurt, İtalya'da kariyerini sürdürürken uzun zamandır kullandığı pembe saçlarını kestirdi.

Ebrar Karakurt imaj değiştirdi: Kim bu yakışıklı?

İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt saçlarını değiştirdi. Bu değişiğimi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Bu yakışıklı da kimmiş

Uzun zamandır pembe saçları ile görünün Ebrar Karakurt, saç rengini değiştirdi. Yeni görüntüsü ile takipçilerinin karşısına "Bu yakışıklı da kimmiş" diyerek çıkan Ebrar Karakurt sorusuna yine kendi yanıt vererek 'benmişim' dedi.

Ebrar Karakurt kimdir?

Ebrar Karakurt .17 Ocak 2000, Balıkesir doğumlu Türk voleybolcudur. Pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt'un boyu 1,96 metredir. 2021 yılı itibarıyla Türkiye kadın millî voleybol takımı ve İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara'nın oyuncusudur. Olimpiyat oyunlarında oldukça ünlü olan ve sevilen Ebrar, Türkiye'nin en sevilen sporcuları arasnda şimdiden yerini almış durumda. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ebrarkarakurt18, Twitter'da @karakurtebrar18 kullanıcı adıyla yer almaktadır. Ünlü voleybolcu Vakıfbank formasıyla 2 sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğunda karşımıza çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler