Ebrar Karakurt'tan çifte standart isyanı!

Burak Alaca
26.05.2024 - 14:46 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 15:06

Milli Voleybolcumuz Ebrar Karakurt, FIVB Milletler Ligi için Amerika'ya yaptıkları yolculuk için tahsis edilen koşullara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Ebrar Karakurt'tan çifte standart isyanı!

AJANSSPOR-HABER

Kadın Milli Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'nin ikinci ayak karşılaşmaları için Amerika'nın Texas eyaletine hareket etti. Yıldız oyuncu Ebrar Karakurt'tan takım için tahsis edilen koşullar hakkında bir paylaşım geldi.

Ebrar Karakurt: "Başka takımlara özel uçak"

13 saatlik Amerika uçuşunu ekonomi sınıfında yapmalarına vurgu yapan 24 yaşındaki smaçör “Başka takımlara özel uçak, bize ekonomi” ifadelerine yer verdiği bir Instagram hikayesi paylaştı.

Avrupa şampiyonu ekonomi uçuşuyla dönmüştü!

Geçtiğimiz yaz Avrupa şampiyonluğu ile ülkemizi gururlandıran Filenin Sultanları'nın o dönem de ülkeye ekonomi sınıfında uçarak dönmesi dikkat çekmişti.

Futbol Takımının hazırlık maçına özel uçuş tahsis edildi!

Öte yandan o dönem Ermenistan ile bir hazırlık maçına giden A Milli Futbol Takımımıza, Türk Hava Yolları tarafından özel bir uçuş tahsis edilmesi büyük tepki çekmişti.

Filenin Sultanları Amerika'da sahaya çıkıyor

FIVB Milletler Ligi'nin ilk ayağında çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet alan Filenin Sultanları; FIVB Milletler Ligi'nin Amerika'nın Texas eyaletinde oynanacak ikinci ayağında, 29 Mayıs'ta Almanya, 31 Mayıs'ta Sırbistan, 1 Haziran'da Güney Kore ve 2 Haziran'da ABD ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler