Ebrar Karakurt'tan Rusya'da ilk galibiyet

Ali Bozkurt
07.10.2023 - 23:52 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 23:54

A Milli Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinden Ebrar Karakurt, Rusya'da transfer olduğu Lokomotiv Kaliningrad ile ilk maçında galibiyete ulaştı.

Ebrar Karakurt'tan Rusya'da ilk galibiyet

AJANSSPOR HABER

A Milli Voleybol Takımı'nda Avrupa Şampiyonluğu yaşayan Ebrar Karakurt, Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad ile ilk maçına çıktı. Rusya Ligi'ndeki mücadelede Ebrar'ın takımı Atom Kursk'u 3-0'la geçerek rahat bir galibiyet elde etti.

İlk hücum, ilk sayı

Lokomotiv Kaliningrad ve Atom Kursk'u karşı karşıya getiren maçta Milli Voleybolcumuz Ebrar Karakurt maçın ilk hücumunda takımının ve kendisinin yeni takımındaki ilk sayısını bulmayı başardı. 

Ebrar'ın istatistikleri

Ebrar Karakurt, Atom Kursk karşısında 12 sayıyla mücadele etti. Yüzde 60'la (9/15) hücum eden Ebrar, 2 blok ve 1 ace sayısı buldu. 23 yaşındaki voleybolcu yeni takımındaki ilk mücadelesinde takımının en skorer ismi oldu.

Ebrar'a övgüler

Lokomotiv Kaliningrad Genel Direktörü Alexander Kosyrkov, yeni transferler Mina ve Ebrar Karakurt'u basın toplantısında şu sözlerle övmüştü: "Mina ve Ebrar'ın takımımıza güç katacağına şüphe yok. 
Ancak onların Kaliningrad'a gelişi sadece Lokomotiv'e değil tüm Rus voleyboluna fayda sağlayacak. Süper Ligimizi mutlaka süsleyecekler. 

Voleybolseverler birinci sınıf yıldızların oyunlarını kendi gözleriyle görme fırsatına sahip olacak."

Senin için hazırladığımız haberler