Ebrar Karakurt'tan skandal harekete olay cevap: "Ağlayacaksan, oynamayalım Goncagül"

Özgür Koç
15.04.2024 - 08:51 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 09:14

Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, final serisinin 5. maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Ebrar kendisine skandal bir hareket yapan rakip takım kaptanına sosyal medyadan yanıt verdi. İşte detaylar...

Ebrar Karakurt'tan skandal harekete olay cevap: "Ağlayacaksan, oynamayalım Goncagül"

AJANSSPOR - HABER

Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup eden Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, finale yükseldi.

Ebrar Karakurt maça damga vurdu

Lokomotiv Kaliningrad forması giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova karşılaşmasını 28 sayı, 1 blok, 3 servis hatası ve 4 bloklanma ile tamamladı.

Kaybetmeyi yediremedi Ebrar'a skandal hareket yaptı

Yarı final serisinde Kaliningrad'a elenen Dinamo Moskova'nın 34 yaşındaki kaptanı Nataliya Goncharova, maç sonunda Ebrar'a skandal bir hareket yaptı. Goncharova, maç sayısı sonrası takım arkadaşlarıyla birlikte finale yükselmenin sevinen Ebrar Karakurt'a orta parmağını gösterdi. O anlar kameraya yakalandı. Öte yandan Goncharova maç sonu Ebrar'ın kayarak yaptığı sevinci de hakeme şikayet etti.

 

Ebrar'dan olay cevap: "Ağlayacaksan, oynamayalım Goncagül"

Öte yandan milli basketbolcu finale yükseldikleri karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kendisine orta parmağını gösteren Dinamo Moskova kaptanı Goncharova'ya yanıt verdi.

24 yaşındaki oyuncu gönderisinde Goncharova'ya hitaben, "Ağlayacaksan, oynamayalım Goncagül" ifadelerine yer verdi.  

"2 avans 3'te biter"

Ebrar Karakurt ve takım arkadaşları yarı final serisini kazanmanın mutluluğunu soyunma odasında doyasıya yaşadı. Lokomotiv Kaliningradlı oyuncular Loco (MadeinTYO ve Bhavi Remix) şarkısı eşliğinde dans ederken Ebrar Karakurt o anları kaydederek hayranlarıyla paylaştı. Ebrar, 3-2 yenerek eledikleri Dinamo Moskova takımına da gönderme yaparak "2 avans 3'te biter" notunu düştü. 

İşte Ebrar Karakurt'un final sevincini yaşadığı anlar:

 

Senin için hazırladığımız haberler