Ebru Şahin'in Buğrahan Tuncer Paylaşımı Eda Ece'yi Parlattı

Akın Ungan
10.09.2022 - 23:58 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 00:39

Fransa'ya kaybederek EuroBasket'e veda eden Türkiye'de Buğrahan Tuncer'in açıklaması Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'in tepkisini çekti. Şahin'in paylaşımı Eda Ece'yi parlattı.

Ebru Şahin'in Buğrahan Tuncer Paylaşımı Eda Ece'yi Parlattı

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, EuroBasket 2022 son 16 turunda Fransa ile karşılaştı. Maçın bitimine 20 saniye kala 2 sayı önde olan Türkiye'de Cedi Osman, 2 serbest atış kullanmak için çizgiye geldi. Cedi'nin atışları kaçırmasının ardından Fransa, maçı uzatmalara götürdü. Uzatmaların son hücumunu değerlendiremeyen 12 Dev Adam, Avrupa Şampiyonası'na veda etti.

Maçın ardından ise Cedi Osman’ın oyuncu eşi Ebru Şahin, Buğrahan Tuncer’e yönelik Twitter paylaşımının ardından kullanıcılardan sert tepki gördü ve paylaşımını sildi. Konu hakkında sessiz kalmayı tercih eden Tuncer’in sevgilisi Eda Ece ise taraftarlarca takdir edildi.

"2019’dan sonra şimdi de bu"

Maç sonrasında açıklama yapan Buğrahan Tuncer mücadelenin son anlarında kaçan serbest atışlarla ilgili "2019'dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda." ifadelerini kullanarak Cedi Osman’a göndermede bulundu.

"Böyle star olamazsınız ama nankör evet"

Buğrahan Tuncer’in açıklaması sonrası Twitter üzerinden paylaşım yapan Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin ise şunları söyledi: "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor. Art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olamazsınız ama nankör evet."

Paylaşımı sildi

Ebru Şahin, Twitter üzerinden Buğrahan Tuncer'e yönelik yaptığı paylaşımı, taraftarlardan gelen tepkiler üzerine kısa sürede sildi.

Eda Ece sessiz kaldı

Ebru Şahin paylaşımı ile Buğrahan Tuncer’e tepki gösterirken, Tuncer’in sevgilisi Eda Ece konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Ece, Instagram üzerinden, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) maç sonrası yaptığı paylaşıma "Teşekkür ederiz" yazdı.

Şahin, Ece’yi parlattı

Ebru Şahin yaptığı paylaşım ile taraftarlardan yoğun tepki gördü. Eda Ece’nin ise milli takıma teşekkür etmesi ve Şahin’in açıklamasına yanıt vermemesi ise takdir topladı.

İlgini Çekebilir
Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'den Buğrahan Tuncer'e tepki
Habere Git

Twitter üzerinden, Eda Ece ve Ebru Şahin’in yaptığı paylaşımları kıyaslayan kullanıcıların bazıları şunları söyledi:

  • "Ebru Şahin’e bu tweeti attıran asıl sebep, altta yatan Eda Ece kıskançlığıdır."
  • "Fark var ama bu fark kapanmaz. Karakter gelişir ama bazılarınınki körelmiş. Harikasın Eda Ece"
  • "Teşekkürler kritik anda elinden geleni yapan Buğrahan Tuncer ve teşekkürler karakterinden ödün vermeyen Eda Ece."
  • "Eda Ece olarak çok asil olduğun için acilen Yıldız'a dönüşüp ortalığı yangın yerine dönüştürür müsün lütfen"
  • "Eda Ece yine farkını ortaya koydu"
Senin için hazırladığımız haberler