Ebru Şancı'dan olay sözler: 'Galatasaray...'

15.04.2018 - 08:34 | Son Güncellenme: 15.04.2018 - 08:34

Ebru Şancı'dan olay sözler: 'Galatasaray...'

Manken, sunucu, oyuncu derken kendi markasını kurarak gelinlik tasarımları yapan Ebru Şancı Öztürk, hem işinde hem de özel hayatında başarıyı yakaladı. Elazığspor'da oynayan Alpaslan Öztürk'le mutlu bir evliliği olan, 1.5 yaşına gelen iki kızları Mina ve Ceylin'le mutluluğunu pekiştiren Öztürk, Fanatik'e konuştu.

Futbolcu eşi olmak zor mu?


Evli olmak kolay iş değil. İnsanlar futbolcuları dışarıdan çok para kazanan kimseyi umursamayan, bir eli yağda bir eli balda sanıyor. Evet, adam o parayı kazanıyor ama benim kocamın o parayı harcayacak vakti yok. 

Ben İstanbul'da yaşıyorum, kocamdan ayrıyım. Çocuk konuşuyor babası göremiyor, ilk adımını atıyor babası göremiyor, ben gittiği yerde yapamıyorum.

Nasıl tanıştınız?


Hiç öyle romantik bir tanışmamız yok. Nargile kafede tanıştık. Emre Aşık'ın eşi Yağmur, "Eşim milli takım kampında canım çok nargile çekti gel gidelim" dedi, orada tanıştık.

Evlilik teklifi nasıl geldi?


Ben kandırdım playstation oynarken... Kızlar kocalarınızdan bir şey isteyecekseniz playstation oynarken isteyin hemen 'he' diyorlar. Ben de ‘1.5 yıl oldu benim yaşımda 32
evlenelim mi’ dedim o da 'evlenelim' dedi.

İkiz çocuk büyütmek zor mu?


Annem büyüttü o yüzden asla annemin hakkını yiyemem. Annem olmasaydı dünyanın en iyi dadılarını da eve koysaydım gözüm arkada kalırdı. 


Kocam Elazığ'dan eve geldi, ‘Ben bu evde yoruluyorum iyi ki Elazığ'da oynuyorum. Ben bu evde futbol oynayamazdım. 2 çocuk, 2 dadı, 18 köpek, 1 kayınvalide bir de üstüne sen ev sirk gibi... Burada daha çok yoruluyorum’ dedi.

Eşinizin 3 büyüklerden hangisinde oynamasını isterdiniz?


Herkes benim Galatasaraylı olduğumu biliyor, gönül ister ben isterim bir gün Galatasaray'da oynasın.

Hiç aldatıldınız mı? Aldatılsanız ne yaparsınız?


Hiç birinde dedektifilik yapmadım çünkü kurcalarsan illa bir şey çıkar, aranırsan bulursun. Kocam öyle bir adam değil ama Allah şaşırtmasın babamın oğluna bile güvenmem bu konuda. Hayat ne getirir onu da bilmiyorum.

Gelinlik işine girmek nereden aklınıza geldi?


Ben gelinliğimi düğünden 15 gün önce aldım. İşte o zaman fark ettim piyasadaki açığı. Gelinlikçi var ama benim istediğim özelliğe sahip gelinliği yapan yoktu. 'Ben bu işi yaparım' dedim. Çünkü tipik futbolcu eşi değilim. 

Genelde futbolcu eşleri koca parası yiyor. Bütün futbolcu eşlerini aynı çerçeveye koymak
istemiyorum ama geneli aynı. Sarı röfleli saçlar, ünlü markanın çantası, ayakkabısı... Hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi. Belki bazılarının kocası izin vermiyordur ama ben o kız
olamam.
 

Bundan sonraki hedefleriniz neler?


İstanbul’da ve Dubai’de mağazam var. 3 ay içinde Hollanda ve İngiltere’de mağaza açıyorum. İstediğim şey kızlarıma iyi bir gelinlik markası bırakmak. Dünyanın her yerinde şube açmak istiyorum.
 


Gerçekten oturup kocamın parasını yiyebilecek kazancımız var ama ben bunu istemiyorum. Ebru Şancı deyince insanların aklına gelinlik gelmesi için uğraşıyorum. Kızlarım ‘Anne ne gelinliği’ de diyebilirler ama ben onlara ileride iyi bir marka bırakmak istiyorum ve çok çalışıyorum. Yapacağım, inşallah olur.
 

Türkiye'nin en yakışıklı erkeği kim sizce?


Türkiye'nin en yakışıklı erkeği benim kocam. Benim kocam adam gibi adam... Erkekte yakışıklılık aramayacaksın, erkekte adamlık arayacaksın. Benim kocam da gerçekten tam bir Türk erkeği.

Bu sene kim şampiyon olur?


Eskiden Galatasaray’ın ilk 11’ini bilirdim. Nereden geldi, kim gol attı her şeyden haberim
vardı. Şu an Galatasaray’da Gomis’i biliyorum o da aslan gibi yürüyor diye. Artık izleyemiyorum. Hiç kimseyi de tanımasam yine Galatasaray şampiyon olsun.
Senin için hazırladığımız haberler